Milyen gyógyszerrel szokták az éjszakai bevizelést gyógyítani gyerekeknél?
Tudom, sok oka lehet, de van amikor gyógyszert ad az orvos tudtommal.
Ez érdekelne, hogy melyek a gyógyszerek lehetnek azok.
Nagyon nem mindegy hány éves a gyermek. 5 éves korig nem foglalkiznak az éjszakai pisiléssel.
A nevét sajnos én sem tudom. De tudom mi a menete, mert mi is ebben vagyunk benne.
Augusztusban voltunk, a drnő semmi újat nem tudott tanácsolni mint amit eddig is már próbáltunk. Ne igyon este x óra után, ébresszem éjjel.. Stb stb. Ezeken már rég túl vagyunk, eredmény nélkül.
Most 3 hónap múlva kell vissza mennünk, addig keltsem éjjel.. 🙄 Igen, igen.. Most kezdte az első osztályt, ki van fáradva, eleve sni-s a gyermekem..
Mielőtt megyünk 1 nap kell naplózni mikor mit, mennyit iszik, pisil, majd kell vinni 2 pisi mintát, lesz vérvétel. Na és majf akkor ha úgy fest kapja a sprayt, és talán majd akkor ébred.. Amúgy meg, várjuk az idegiérést..
Tévedésben vagy. 5 éves korig nem foglalkoznak vele. Mire a gyerek iskolába megy, már éjszakára is ki kell(ene) alakulnia az éjszakai szobatisztaságnak.) de van akinek ez ugye eltolódik ilyen - olyan okból.
Ajánlott 6 éves kortól megkezdeni a kivizsgálást..
A lányom 7,5 éves, a covid alatt már volt 3 időpontunk is, csak vagy a gyerek volt beteg vagy a doki.
4# voltam.
Köszi!
Ez tényleg nagyon jó összefoglalja!
Sokat kerestem a témában, de erre az oldalra nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!