Miért nem hajlandó szólni?
Figyelt kérdés
5. napja pelenka nélkül van a fiam. Tudja hogy szólnia kéne, volt is hogy szólt és mentünk a bilire/bokorhoz. Az esetek 98%-ában mégsem hajlandó szólni csak ha már pisil vagy bepisilt. Az se zavarja a pisis ruhában hagyom. Szeptemberbe mennie kéne oviba. Én viszont már ott tartok hogy visszaadom a pelenkát. Nem bírom már hogy egész nap öltözetem, takarítok, mosom kézzel a ruháit hogy lrgyen mit ráadni. A szőnyeg lassan bűzlik a pisitől. Sikálhatom azt is. Teljesen el vagyok keseredve😔2022. júl. 27. 11:12
21/21 anonim válasza:
Mi lett volna ,ha érett lett volna rá?! Nem tart 1 hónapig a tréning és nem írsz ki elkeseredett kérdést ide. De igen, értjük az iróniát! Neked volt igazad, csak akkor nem tudom mit kell itt kérdezgetni, ha te úgyis jobban tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!