A munkaadó emberek miért nem hajlandóak szólni, hogy mégsem vesznek fel téged a munkahelyre?
Én 5 helyre jelentkeztem, 2 helyről szóltak hogy nem jött be a dolog.
Pedig egy szaros mocskos városban élek, lehet azért mert te nagy városban élsz, ott nem annyira foglalkoznak az emberrel.
Pont most értesített az egyik. Fura… Na, mindegy.
Végülis a kettesnek igaza van. Nem annyira foglalkoznak az emberekkel, ha pl van jobb.
A gazdasági érdek azt diktálja, hogy ne fordítsanak munkaidőt olyan emberre, akit fel se vesznek. Az idő pénz, a munkaidő pláne. 1 felvettre több tucat, sokszor többszáz nem felvett jut.
Szóval azért "nem hajlandóak szólni" mert érdekük ellen van.
Telefonhívást senki nem fog indítani, mert akkor menne a felesleges locsogás, hogy de miért nem engem vettek fel, így meg úgy magyarázkodás stb.
Emailt vagy SMS-t szoktak dobni néha de azt is kör email szerűen, hogy sablon email, hogy sajnos nem önre esett a választásunk és elküldik az összes érintettnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!