Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkaadó emberek miért nem...

A munkaadó emberek miért nem hajlandóak szólni, hogy mégsem vesznek fel téged a munkahelyre?

Figyelt kérdés
Az interjú is jól megy, beadod az életrajzod és aztán eltűnnek. Már elegem van. 20/L

2021. szept. 12. 18:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
10%
gyere ki külföldre és le van a gond vele
2021. szept. 12. 18:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 5 helyre jelentkeztem, 2 helyről szóltak hogy nem jött be a dolog.

Pedig egy szaros mocskos városban élek, lehet azért mert te nagy városban élsz, ott nem annyira foglalkoznak az emberrel.

2021. szept. 12. 18:20
 3/15 A kérdező kommentje:
Külföldön élek egy nagy városban.
2021. szept. 12. 18:24
 4/15 A kérdező kommentje:

Pont most értesített az egyik. Fura… Na, mindegy.

Végülis a kettesnek igaza van. Nem annyira foglalkoznak az emberekkel, ha pl van jobb.

2021. szept. 12. 18:53
 5/15 anonim ***** válasza:
26%
Nem kötelességük, nem érnek rá, mert mindig kávézik a HR-es.
2021. szept. 12. 20:59
 6/15 anonim ***** válasza:

A gazdasági érdek azt diktálja, hogy ne fordítsanak munkaidőt olyan emberre, akit fel se vesznek. Az idő pénz, a munkaidő pláne. 1 felvettre több tucat, sokszor többszáz nem felvett jut.

Szóval azért "nem hajlandóak szólni" mert érdekük ellen van.

2021. szept. 12. 21:13
 7/15 Metionin ***** válasza:
Én a nyáron kerestem új állást, meg is lepődtem, hogy a helyek több mint a fele visszajelzett akkor is, ha nem vettek fel. Azelőtti álláskeresős időszakomban ha jól emlékszem, 1 db hely írt vissza hogy nem vettek fel, az összes többiről azóta se (8 éve) hallottam.
2021. szept. 12. 22:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem fognak több száz emailt írni/telefonhívást indítani csak azért, hogy ennyi elutasítást közöljenek. Teljesen érthető, ez nagyon sok idő és energia a semmiért.
2021. szept. 13. 06:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Telefonhívást senki nem fog indítani, mert akkor menne a felesleges locsogás, hogy de miért nem engem vettek fel, így meg úgy magyarázkodás stb.

Emailt vagy SMS-t szoktak dobni néha de azt is kör email szerűen, hogy sablon email, hogy sajnos nem önre esett a választásunk és elküldik az összes érintettnek.

2021. szept. 13. 11:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzet nálam is. :( bizonygatták hogy mindenkit behívnak, mindenkinek válaszolnak. Voltam interjún, elvileg most már dönteniük kellene, de semmi. Pedig nem sikerült rosszul, szerintem. És tudtommal nem volt olyan sok jelentkező.
2021. szept. 13. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!