A munkaadó emberek miért nem hajlandóak szólni, hogy mégsem vesznek fel téged a munkahelyre?
12-es: sajnos szimpátia alapján is megy.
Jó nyilván egy programozónál a tudást nézik de azért ott is előny ha két szónál többet tud beszélni magáról.
Illetve sok helyen inkább vesznek fel kevésbé hozzáértőt és majd betanítják, mert annak mondjuk elég nettó 200, ellenben ha tapasztaltat vennének fel akkor az meg kérne 280-at.
12/12,igaz lehet,a szimpátia dolog is.Ha valaki a keleti országrészből,vagy a határon túlról való,jobban értékelik,mint a budapesti születésű fehérnépet 😒
Tavaly voltam olyan állásinterjún,ahol minőségellenőrt kerestek egy gyártó céghez,én több éves tapasztalattal rendelkezem,már a tesztben,-amit ki kellett tölteni-,ott is észrevettem egy nyomtatási hibát,olyan sasszemem van,mégse választottak be...
Ellenben ugyanoda a tesómat fel akarták venni,aki pedig nyomdász...nem értem a logikát 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!