Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A munkaadó emberek miért nem...

A munkaadó emberek miért nem hajlandóak szólni, hogy mégsem vesznek fel téged a munkahelyre?

Figyelt kérdés
Az interjú is jól megy, beadod az életrajzod és aztán eltűnnek. Már elegem van. 20/L

2021. szept. 12. 18:08
1 2
 11/15 cukikutyus ***** válasza:
Én legfőképpen azt nem értem,amikor az adott állásra jelentkezem,mert tapasztalattal rendelkezem,közel lakom,mégse hívnak be,ellenben olyan embereket,akik köszönőviszonyban sincsenek a meghirdetett munkakörrel,utazás szempontjából is problémásabbak,mégis egy szusszra felveszik...
2021. szept. 13. 22:58
 12/15 anonim ***** válasza:

12-es: sajnos szimpátia alapján is megy.

Jó nyilván egy programozónál a tudást nézik de azért ott is előny ha két szónál többet tud beszélni magáról.

Illetve sok helyen inkább vesznek fel kevésbé hozzáértőt és majd betanítják, mert annak mondjuk elég nettó 200, ellenben ha tapasztaltat vennének fel akkor az meg kérne 280-at.

2021. szept. 13. 23:43
 13/15 cukikutyus ***** válasza:

12/12,igaz lehet,a szimpátia dolog is.Ha valaki a keleti országrészből,vagy a határon túlról való,jobban értékelik,mint a budapesti születésű fehérnépet 😒

Tavaly voltam olyan állásinterjún,ahol minőségellenőrt kerestek egy gyártó céghez,én több éves tapasztalattal rendelkezem,már a tesztben,-amit ki kellett tölteni-,ott is észrevettem egy nyomtatási hibát,olyan sasszemem van,mégse választottak be...

Ellenben ugyanoda a tesómat fel akarták venni,aki pedig nyomdász...nem értem a logikát 🤔

2021. szept. 14. 10:12
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha van egy munkakörre 58 db jelentkező, akiből felvesznek egyet, szerinted ki ér rá annak az 57 másik embernek végigtelefonálni, e-mailezni, magyarázkodni, hogy nem rá esett a választás?
2021. szept. 14. 10:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Jajj istenem!... A 21. században élünk! Csak egy köremailt kellene írni.
2021. szept. 14. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!