Miért nem hajlandó szólni?
Még nem áll rá készen.
Szeptemberig még van egy hónap, simán leszokhat addig egyik napról a másikra. De ha pelusosan megy oviba, az sem gond. Legkésőbb ott úgyis leszokik majd. Látja hogy a többiek WC-be pisilnek, akkor majd őt is motiválni fogja.
Hát mert mondjuk még nem érett rá? Nem téged szivat, hanem nem érzi, hogy kell neki...
Én is visszaadtam a pelenkát a lányomra, mikor már hetek óta próbálkoztunk. Nem ér nekem ennyit a dolog. Sokkal jobban érzi magát, hogy pelenka van rajta, mondja is, hogy "nyugodtan kakilhatok a pelenkába". Tudom, hogy nem érett rá, hiába okos és ügyes, ezt még nem tudja. És nem fogom ezért büntetni.
Szerintem engedd el a dolgot, add vissza a pelenkát. Ovi meg majd megoldódik.
Öt napja van pelus nélkül, és máris türelmetlen vagy?
Hát nekem is azt mondták, egyik napról a másikra lesz szobatiszta, aztán nem. Nem egyformák a gyerekek.
Légy kicsit türelmesebb vele. Ovi ide vagy oda, szobatisztulni nem parancsra kell egy kisgyerekesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!