20 hònaposan lehetsèges?
Én màr nem adnám vissza a pelust egyáltalán.
Jól csinàlod.
Egyszerűen érett rá, csak ő pont nem a másik véglet.
A csaladban van 2 éves kor előtti ágytiszta is.
Nekem 2 év 2 hónaposan lett nappalra és éjjelre is, pedig fiú szintén..
Örülj, hogy nem ezen kell stresszelned
Kislányom 2.5 éves, június 7-én este láttam,hogy 1 pelus van...gondoltam reggel majd elszaladunk,veszünk
Reggel levettem a pisis pelust,mondtam a kislányomnak,nincs pelus,mindjárt megyünk és veszünk (4 házzal odébb van a bolt)
Közben a 4 hetes kicsit rendeztem,szalad a nagy anyaaa pisii..kicsit be a kiságyba,szaladtam az új biliért,még át sem töröltem (már amugy is szokatni akartam,megvettük) és belepisilt,szó szerint ujjongtam örömömben
Azóta nincs pelus, kaki is egyből sikerült neki, csak azt szereti egyedül elvégezni,ami nem meglepő
Utána már éjszakára sem adtam rá,egyetlen egyszer pisilt be,azóta nem
Vizhatlan lepedő van a matracán
Szóval én sem hittem,hogy ilyen gyorsan leteszi
Simán lehetséges, kislányom is ennyi idős volt nagyjából. Nagy nyári melegben úgy döntöttem, hogy az udvaron játszani bőven elég egy sima bugyi, amiben a medencébe is szokott ülni. Minden nap szinte egész nap kint voltunk az udvaron, odatettem a bilit a homokozó mellé. Egyszer kétszer előfordult baleset, de nem csináltam belőle ügyet. Játékosan megbeszéltük, hogy hupszi, ezt azért célszerűbb lett volna a bilibe intézni, de elmókáztam a takarítást is, így nem érezte magát feszélyezve miatta. 2éves korára napközben teljesen szobatiszta volt, éjszakára is elkezdtük elhagyni a pelust, mert reggelente úgy láttam, hogy teljesen száraz. 1-2hónapig volt néha baleset. Ilyenkor nem szabad ügyet csinálni belőle, ne szorongjon olyasmiért, amiről nem tehet. Ne érezze úgy, hogy felesleges terhet rakott a nyakadba, mert most cserélheted le az ágyneműt. (Ilyet is láttam sajnos, hogy anya kiabál a gyerekkel, mert ágyneműt kell mosni) Mindig meg kell dícsérni, hogy milyen ügyes, amikor nincs baleset és kész.
Ügyesek vagytok! Legyél rá büszke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!