Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetseges lenne ha az 1 eves...

Lehetseges lenne ha az 1 eves babam erezne,hogy 6-8 hetes terhes vagyok?

Figyelt kérdés
2022. márc. 9. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Hat most azt, hogy konkretan az a “bajod”, hogy terhes vagy? Nem hiszem.

De nyilvan ha megvaltozik a viselkedesed, esetleg faradtabb, feszultebb vagy, rosszul vagy, boldogabb vagy, akarmi, ezt o is latja, erzi.

2022. márc. 9. 23:14
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

Nem

Miből gondolod ezt a hülyeséget?

2022. márc. 9. 23:14
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Persze, és mutatja is a kis kezein, hogy 6 meg 8, nem?! 🤦

Esetleg ha anyatejes, akkor azt érzékelheti, hogy valami változott rajta - ugyanis arra hatnak a hormonális változások.

Amúgy meg az 1 éves már nem baba...

2022. márc. 9. 23:16
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Ha a frontot megérzik, akkor ezt miért ne? Spirituális gondolkodás szerint a kicsik még sokkal több mindent látnak, éreznek, mint mi, hisz ők még nem rég érkeztek a fenti világból, nekik még frissek az emlékeik onnan. Elvileg a halottakat is látják. Ki miben hisz...
2022. márc. 9. 23:39
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Ha az állatok (kutya/macska) megérzi, a kisgyerek miért ne érezné meg?
2022. márc. 10. 00:18
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Nekem 13 hos volt a lanyom mikor pozitivat teszteltem. Anyatejes volt es ugy ram kattant. Folyamatosan szopizni akart. Szerintem a hormonalis valtozasok miatt 🤷🏼‍♀️
2022. márc. 10. 05:30
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Nálam 15 hós volt a nagy és még nem is tudtam h terhes vagyok de már nem akart szopizni.

Egyszerűen eltolta magát.

Megváltozott az íze.

Most 4.5 évesen újra terhes lettem de nem mondtuk meg neki,de a hasammal volt elfoglalva és hogy biztos baba van benne.

2022. márc. 10. 05:45
 8/9 anonim ***** válasza:
37%
Nem igazán hiszek az ilyesmiben, de a lányom 14 hónapos volt, mikor terhes lettem. Nagyon megváltozott a viselkedése, anyásabb, kötődőbb lett. Persze lehet csak véletlen egybeesés.
2022. márc. 10. 08:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen en is ezt tapasztaltam, hogy megvaltozott a viselkedese. Sokkal sirosabb lett, tiltakozok a cici ellen es, a kezbol is kiugrana.
2022. márc. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!