Miért eszi a 8hetes babám az öklét?
Figyelt kérdés
Kb. egy hete azt veszem észre, hogy büfizés után rágja az öklét. Éhesnek nem gondolnám, mert vissza is jött neki és nem is szokott sírni. 2 hete nyáladzik!2021. febr. 23. 14:31
1/10 anonim válasza:
Fogzik. 😊 Kb 2 éves koráig (amíg kijön mind a 20 foga) ezt fogja csinálni, szokd meg. 😄
2/10 anonim válasza:
Mit rágjon? az van kéznél, majd ha más lesz mást rág
Az enyémek is csinálták, az elsőnek az első szülinapja előtti napon jött ki az első foga, a másodiknak egy picit előbb
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, miért lett lepontozva az első... A fogcsírák már mozoghatnak ilyenkor. Ez nem azt jelenti, hogy 1-2 héten belül kint lesz a foga. De attól igenis érezheti.
4/10 A kérdező kommentje:
Kedves 2. kommentelő! Van cumija mondjuk azt!!! Tudom nem mindenki ad cumit a gyerekének,de inkább azt mint az ujját!! A másik 2 válaszolónak köszönöm a segítséget! Első baba így nem tudom még.
2021. febr. 23. 18:38
6/10 anonim válasza:
A nagynak 9, a kicsinek 11 hetesen törtek át az első fogai... nem átlagos, de van ilyen.
7/10 anonim válasza:
#2 vagyok, az első gyerek 2,5 évesen vált meg a cumitól, azt csak akkor rágta amikor már volt foga, 1 évesen
8/10 anonim válasza:
Bocsánat, nem tudok érdemben válaszolni, de az én 7 hetes babám is ezt csinálja újabban. Tényleg lehet már ilyenkor a fogzás miatt? Nem lehet, hogy csak most fedezték fel a kis kezüket és azért csinálják?
9/10 anonim válasza:
Jezusom szegeny gyerek. Hagy egye az oklet, mozognak a fogcsirai, en babamnal is hamar kezdodott, 3 honapos korara ki is bujt az elso 2 foga.
10/10 A kérdező kommentje:
Miért szegény gyerek? A babám van mikor rágja az öklét és a cumit, de van mikor szopja az ujját! Miért baj az hogy ha én nem szeretném, hogy rá szokjon az ujj szopásra?
2021. márc. 3. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!