8 hetes a kisfiam, lehet tejfehérje erzekeny? Pöttyös bőr, zöld szeklet?
Sziasztok. Csak szoptatom a fiam. Születése ota pöttyös a bőre , leginkább az arca a feje, és a nyaka.
Tegnap ota 2x zöld szeklete van.
Olvastam, hogy tej érzékenység lehet.
Holnap délelőtt felkeresem a gyerekorvost, de addig is kiváncsi vagyok mi lehet ez.
Tegnap előtt kaptam a 2.covid oltasom. Attól lehet zöld szeklete?
Hasfájástól lehet zöld a széklete, ez ilyen idős korban teljesen normális. A fiamnak 3 hónapos koráig volt ez, a hasfájással együtt a zöld széklet is eltűnt(pöttyök néha még vannak halványan).
Én is meg voltam győződve róla hogy tejfehérje allergia, de szerencsére nem az volt.
Nem hasfájós. Sokat pukizik, sok szeklete van ( nagyon ) de a hasa nem faj. Viszont a pöttyök nem múlnak, és a zöld szeklet miatt kezdtem aggódni, hogy talán érzékeny lehet a tejre.
Most vissza olvastam a régebbi kérdéseket itt, és ezek a tünetek jellemzőek az erzekenysegre. Majd holnap remélhetőleg okosabb leszek
Köszönöm a választ
Ha te megvagy győződve róla h az akkor minek kérdezel???
8 hetes! A zöld széklet a sok előtej is lehet. A pöttyök is bármi lehet.
De igen érzékeny is lehet!nem kell a mindenben az allergiát látni!
Tej, tojás allergiás gyermek anyukája vagyok!
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 3# válaszoló. Nem vagyok meggyőződve róla! Pont ezért érdekel mások tapasztalata. Ő a 3.gyermekem, de a többieknél semmi ilyen nem volt, ezért nem tudom hogy normális-e vagy sem, illetve ha nem akkor mi okozhatja..
Te írtad h utána olvastál......
Akkor te már tudod...
Vond ki az étrendedből az összes tejterméket és vár 6 hetet!azt kiderül. Az orvos se tud mást mondani!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!