Igény szerinti szoptatás mellett menstruáció. Lehetséges,hogy 10 hete szültem császárral és megjött?
Figyelt kérdés
Az első gyerek is császár volt,nála 20 hónappal jött meg szülés után. 16 hónaposan hagyta el a szoptatást.
Most 10 hetes a babám. 4 hetes volt amikor a gyermekágyi elmúlt. Most meg kissé vérzem. Csak most kezdődött,szóval nem tudom ez most mi?
2022. máj. 28. 11:31
1/8 anonim válasza:
Lehetséges. Az is ha nem jön meg, az is ha már a gyerekágy után igen.
2/8 anonim válasza:
Nekem pár hónap után jött, meg szoptatok. Van ilyen.
3/8 anonim válasza:
Nekem 8 héttel utána jött meg először, a nagy 5 hónapos korában pedig hála Istennek, megfogant a kicsi (tervezetten). 😊 6 hónapos koráig csak szopizott, utána is majdnem szülésig.
4/8 anonim válasza:
Persze.Nekem 6 hétig eltartott a gyermekágyi folyás, aztán a 8.héten megjött mind a 4x.Utána rögtön rendes 28 napos ciklusaim voltak,vannak.
5/8 anonim válasza:
Elsőnél 8 héttel a szülés után meg is jött, "holott" javában igény szerint szoptattam éjjel-nappal.
Másodiknál kaptam 5 hónap haladékot, akkor jött neg újra és onnantól napra pontos. 6 hónapos koráig csak anyatejes volt és 3 évesen is szopizott elvétve.
6/8 anonim válasza:
Velem mindkétszer így történt, csak a 6-8. hét után jött meg, és egyből be is állt rendszeresre.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát nem tudom. Tegnap délután volt vérzésem
De azóta semmi
2022. máj. 29. 09:05
8/8 A kérdező kommentje:
Érdekes ma újra jelentkezett
Lehetséges,hogy ilyen gyenge legyen?
2022. máj. 29. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!