Utazós bilinek kinek milyen vált be?
Elkezdtük a szobatisztaságot és gondolkodom, hogy milyen bili kéne akkor, amikor nem vagyunk itthon. Kislányról van szó. Kinek milyen vált be, akár konkrét termékkel? Ezeket néztem:
Ez használható wc szűkítőnek is:
Sima bili, de cuki:
Soha nem vittem semmi ilyesmit és bokorba, fűbe se pisilt soha, mindig képes volt hazáig vagy a legközelebbi kulturált mosdóig tartani.
Ez egy óriási előnye, hogy akkor kezdtük, amikor tényleg megért rá (egyik 3 felett, másik majdnem 3 évesen).
2 évesen hova sietsz?
Ez nem egy folyamat, hogy "na egyre tovább bírja". Addig értelme nincs belekezdeni, amíg váltóruhával meg bilivel kell menni a sarokig is.
Ha valóban szobatiszta lesz, akkor egyik napról a másikra órákig bírja két pisilés közt és nem kell készülni.
#6 nem értelek.. Ti nem mentetek sehova pár óránál többet?
Pl. mit kell csinálni, ha vendégségbe megyünk? Szerintem a gyereknek is komfortosabb egy ismert bili, vagy wc szűkítő. A nagy wc nem kényelmes egy ekkora gyereknek, akkor sem ha tartom.
Azt is értem, hogy lehet nincs erre szükség, de nem értem miért gondolod ezt sietésnek.
7, hogy ne mentünk volna. De egy gyerek még 6 évesen is kicsi a felnőtt wc-hez. Addig tervezed hurcolászni magaddal az utazó bilidet? :D
Egyébként bárhova megyünk, nekem hamarabb kell mosdót keresnem, mint bármelyik gyerekemnek, így sose volt ebből gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!