3 éves kisfiam 3 napja nem kakilt, adtam neki egy fél glicerin kúpot, majd 1 óráig semmi, de még a kúp sem jött vissza. Nagy gond, hogy nem jött ki a kúp?
Figyelt kérdés
Volt korábban ilyen gondunk, de jóideje (fél éve vagy több) nem volt visszatartási probléma. Sajnos pàr napja belekakilt fürdés közben a kádba. Nagyon gyorsan történt, nem bírta visszatartani. És kb sokkot kapott, azóta nem is kakilt. Szóval nagyon aggaszt a dolog. Ma màr mondtam muszáj picit ràültetnem a bilire, ilyen estekben nekunk a bili+könyv sokat segit, konkrètan megoldja a problémàt. De most 40 percig kb semmi. Mondom màr nem merem így lefektetni, mert holnap bölcsi, ott pedig egész nap visszatartja, ami nagyon sok idő. Szóval adtam egy fél glicerin kúpot. Mozgásban tartottam, de semmi. Még a kúp se jött ki, de a végén màr annyira ráfeszült hogy sîrt is. Szóval nem kínlasztottam tovàbb, hanem lefektettem. Már alszik. De aggódom, hogy baj lesz mert nem távozott a kúp. Eddig mindig kijött.. Szerintetek?2022. febr. 22. 21:32
11/11 anonim válasza:
Nekünk a laevolac szirup bevalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!