SOS! Két éves kisfiam 3 napja nem kakilt, egyébként is rettenetesen nehezen szokott kakilni, de most már sem a Laevolac, sem a Glicerines kúp nem használ. Mit tegyek vele?
elvileg a frissen facsart narancslé helyrehozza, de mindenki más.
V egy kis kanál olaj.
Én lehet felhívnám dokit.
Ugyan ez a próblémája a 20 hónapos lányomnak.
Szombaton volt a 4 alaklom hogy szabályosan belészorult a széklete. Se ki, se be. Egész nap próbálkozott, sikitozott, mi meg ne tudtuk,hogy mik ezek a kitörések nála mire délután rájöttem, hogy mi a gond.
1 órát szenvedtünk vele, iszonyatosan kifáradt a sok sirástól és erőlködéstől, végül már láza is lett.
Felhívtam az ügyeletet mert nem tudtuk hogy már mit tegyünk.....rettenetes látvány volt. Teljesen kemény darabokban széteső volt a széklete, látszott hogy teljesen száraz.
Az ügyeletes orvos azt mondta hogy meleg cukros kamillateába laevolac szirupot tegyek 10 ml-t.
Ahogy olvastam a tanácsokat, talán nekünk is tápszert kéne váltani? (Hipp 3)
Bár már az előző alkalmakkor is jeleztem a háziorvosnak ezt a problémát, most végre elértem hogy kivizsgálják, szóval holnap megyünk egy 1 napos kivizsgálásra.
Bocs, hogy hosszúra sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!