3 hetes kisfiam sajna tápszeres, humana ha startot kap 2 napja előtte ha 1-et evett. Csak glicerin kúppal tud kakilni, amúgy kemény és fájdalmas a széklete. Meddig adható és milyen sűrűn a kúp?
SZia! A glicerines kúpot ritkán szabad alklmazni,mert megszokáshoz vezethet és gyulladást is okozhat. De ez rajta van a betegtájékoztatóján!
Én 3 hetes babának egyébként sem adnék. Maximum ha orvos mondja.
Nekem végbélszükűletes a fiam születése óta,nagyon ritkán és nehezen kakált de én nagyon ritkán adtam neki,csak ha már nagyon de nagyon muszáj volt.
Beszélj a gyerekorvossal mindeképp!!
Én úgy tudom, a tápszer székrekedést okozhat. Próbálj más folyadékot, babateát adni minden etetésnél. Attól hígulni fog. Nekem ezt javasolták, mikor küzdöttem legyen tejem és kénytelen voltam tápszert adni a kicsinek. A kúpot én sem javaslom.
De nem értem, miért nem szopiztatod? Az anyatej a legjobb tápanyag számára, attól mindig lesz széklete is. Küzdeni kell érte, de beindul a tej minden anyánál. Csak akarni kell és nem feladni.Nekm se volt 2 hétig, de addig eröltettem, hogy lett!Azóta is csak szopizik a babám.
csak megerősíteni tudom mindkét válaszolót előttem! A tejnek 40 nap kell hogy elapadjon, addig vissza lehet hozni. A tápszerrel kapcsoatban nekem fenntartásaim vannak, hiszen a számodra is tapasztalt tüneteket váltja ki, s újabb mesterséges beavatkozást hoz a képbe (kúp). Itass vele néhány kiskanál édeskömény teát evés előtt, és te is idd. Ezzel a pocakfájását is elmulaszthatod/enyhítheted, és a széklete is hígul.
Hajrá!!
tényleg minden tápszer székrekedést csinál???
-milupa HA Prevet adok a 6 hetes babámnak
nekünk a Nutrion 1 ajánlották
ja és azt mondták ha a székletében felvedezek kicsi golyócskákat akkor nemsokára beáll a tápszertől a kaki aztán nézhetek!!Kérlek mondjatok jó tápszert ami jó!!üdv Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!