3 éves kisfiam 3 napja nem kakilt, adtam neki egy fél glicerin kúpot, majd 1 óráig semmi, de még a kúp sem jött vissza. Nagy gond, hogy nem jött ki a kúp?
Ha esetleg bekakil álmába, akkor egy újabb trauma…
Érkezése rendben van? Iszik eleget?
Köszi a válaszokat!
Utolsó-ez nekem is eszembe jutott, de azt sem mertem megkockàztatni, hogy ne adjak ma már kúpot, meg éjfélig sem akartam ébren tartani.
Étkezése sajnos nincs rendben, nagyon válogatós, de alapvetően azért igyekszem úgy főzni, hogy legyen benne minden. De ettől független mondom soha nem volt gond a kakival (leszámítva egy 2 hónapos visszatartós időszakot, amikor leesett neki, hogy mi is a kakilás..). Minden nap kakil, tehát annyira nem eszik rosszul és alapvetően bár nem iszik sokat, de keveset sem.
Utolso🤦🏻♀️
Nem! Már csak azért sem adhattam volna mást, mert semmilyen más tipusú kúp nincs itthon nekünk. Egyébként korábban használtunk már ilyet, felismerném ha mást adnék be neki🤦🏻♀️
Próbáljátok meg inkább ezt a terméket.
Nálunk ez humánusabb megoldás volt mint a kúp, úgymond jobban elfogadta.Oviba kezdéskor voltak gondjai kakával, akkor párszor kellett használni.
Nekunk is a glicerines folyadékot, laxacleant javasolta a doktorno. Nálunk nem visszatartas, hanem szorulas miatt, de a lényeg ugyanaz. Sokkal kíméletesebb és nagyon hatékony.
De a visszatartasnal segíthetnek a mesék, van több direkt ilyen jellegű gyerekeknek szóló mesekonyv, sok gyurmazas, sarazas, kézzel festés, esetleg valami motiváció, valami kis ajándék a kakiert cserébe, ezek általában működni szoktak, amíg ilyen kezdetleges a probléma. Ha nem javul, később szoba jöhet a pszichológus is, bár valószínű inkább csak szulokonzultacios kereteken belül, mert még nagyon fiatal a gyerkőc(pszichológus vagyok egyébként).
Köszönöm Utolsó!
Nem kell ennyire előre szaladni.
A korábbi ilyen periodusunkban mar mindent kipróbáltunk, azok közül amit îrtál-kiveve a pszichológust. De arra semmi szükség, nem is vinném ezért, de köszi.
Ez remélhetőleg most csak egy egyszeri eset a riadalomtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!