Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Anyukák, a gyermekeitek...

Anyukák, a gyermekeitek osztályában milyen az SN-es tanulók aránya?

Figyelt kérdés

A fiam osztályában 16 főből,9 SN-es (sajátos nevelési igényű) tanuló van.Szeptembertől jön még a létszámhoz 2 db.(hiperkinetikus magatartászavaros,hiperaktiv)

Most ezek a gyerekek tényleg betegek,vagy csak divat manapság minden neveletlen gyerekre ráhúzni egy diagnózist?!

Persze ezek létező betegségek,és ne tudjam meg milyen,de valóban ennyi problémás gyerek van?Vagy csak nálunk?

2010. júl. 5. 19:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Örülök, ha segíthettem :). Sajnos a szülők sokszor, bármennyire is igyekeznek, nem tudnak mit tenni a gyerkőcökkel... de a remény hal meg utoljára ;)
2010. júl. 19. 14:50
 22/23 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Sajnos azt kell írnom hogy az én nagyfiam is SNI osztályba járt csak annyiból különbözött a mi osztályunk hogy 5 gyerek volt különféle gondokkal.A fiam enyhe értelmi fogyatékossággal volt ott 2 évig (mind a 2x 1.osztályos volt).Mire a a bizottsági kontroll után "végre" olyan iskolába került ahol megfelelően foglalkoznak vele.Üröm az örömben így megint közép súlyosan értelmi fogyatékos lett rábélyegezve,de JÓ helyen van!

2010. júl. 19. 18:49
 23/23 anonim válasza:

AZ utlsó vagyok!

Itt 7-en vannak és teljesen egy csoportként haladnak!Iád ide járni!Míg az elöző suliba egyszerűen nem akart!

2010. júl. 19. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!