Túlzott önbizalommal mit lehet kezdeni?
9 éves fiú. Szakszolgálat véleménye alapján tanulási nehézségekkel küzd. Eddig is voltak vele gondok,de kinőtte őket.
Az aktuális probléma az állandó visszabeszélése. Tanároknak,edzőnek,nagyszülőknek.. állandóan jelentkezik,akkor is ha nem tudja a választ és ha kijavítják,visszaszól "mer`mér?".
Az edzésen ritkán vagyok ott,de már én kiabáltam be egyszer,hogy fejezze be. Az edző mindig elmondja,hogy megint mindenkit kioktatott még őt magát is és végig csak hőbörgött...
A tanév kezdetétől ez megy.
Kamaszkor,figyelemhiány vagy mi ez? Mit csináljak vele? Az osztályfőnök szerint próbáljak meg vele beszélni. (Természetes túl vagyunk sok komoly beszélgetéden,eredménytelenül)
Írasd be küzdősportra!
Amúgy nyugi, hamarosan belefut egy iskolatársába, tanárába, idősebb srácba, aki majd elmagyarázza neki, hogy hányas a kabát és helyreüti a dolgokat a fejében.
Vagy...Ritalin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!