Mit lehet kezdeni egy ilyen kislánnyal? Ti hogyan kezelnétek a helyzetet?
Reméltem, hogy nem ezt válaszolod és csak egy túlbuzgó anyuka vagy.
Nem azt tanítják, hogy hogyan kell az ilyen szituációkat kezelni? Vagy a diplomához mondóka és éneklés szükséges?
Valószínűleg érzi a gyerek, hogy megteheti veled és azért csinálja. Remélem nem az én gyerekem óvónője vagy, mert különben kereshetek másik ovit.
Tényleg furcsa, hogy nem tudod, mennyi idős.
ÉS a többi pedagógus mit mond, nekik nem furcsa? Mert gondolom nem te egyedül vagy azzal a gyerekkel.
Meg a védőnője esetleg?
Te vagy az, aki a határom túli "óvónő", aki rendszeresen kérdez? :)
Még jó, hogy itt némileg jobb a képzés, mert egy plüsst se bíznék ilyen alkalmatlan "pedagógusra".
"Kezdő pedagógus vagyok,"
Én meg kezdő orvos. Leírja nekem valaki, hogy kezdjem el a vakbél műtétet? Fontos, 10 perc múlva bemosakodom. 😃
Kérdezz idősebb és tapasztaltabb kolléganőt. Egy "mezei" anyuka honnan tudja mit kéne csinálni?
Lehet, hogy még nincs elég tapasztalatod, de ez idővel változni fog. Addig is használd azt a tudást, amit 3 évig megszereztél az egyetemen és a gyakorlat alatt. Beszélj egy idősebb óvodapedagógussal. Nem bántásból mondom, de ha te sem tudod, hogy kell kezelni egy ilyen helyzetet, akinek diplomája van erről, akkor idegenként hogyan segítsünk neked?
Először is, mondd el az anyjának, hogy mit tapasztalsz a kislánnyal kapcsolatban, ez is a feladatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!