Mit lehet kezdeni egy ilyen kislánnyal? Ti hogyan kezelnétek a helyzetet?
Engem letaglózott, hogy egy óvodapedagógus a gyakorin kérdezi meg a mezei, laikus, éppen netező arc nélküli emberektől hogy hogyan kezeljen egy gyereket. Mintha egy szakács írna ide hogy a netezők szerint hogyan fűszerezze a ragulevest.
Szomorú.
Köszönöm a válaszokat. Nem értem, mire fel ez a bunkóskodás, én sem voltam veletek bunkó.
Nem, nem én vagyok a határon túli óvónő, aki állandóan kérdez. Ez az első ilyen jellegű kérdésem. Nagyon sokszor kérdeztem már az idősebb kolléganőimet, hogy mit kéne tennem, de ők sem tudtak érdemben válaszolni rá. Az igazgatónő már szólt az anyukának, de ő nem hajlandó ezzel foglalkozni.
Mellesleg azért kérdeztem, mert én még csak 4 hónapja dolgozom, soha nem találkoztam még ilyen gyerekkel.
Tudni kéne, hogy a hallása , látása rendben van-e.
Van-e értelmi, viselkedési zavarra infó?
(orvosa, védőnője tudhat dolgokat)
Megfigyelném, hogy igazán érti-e amit kértek tőle? Hogy kommunikál a gyerekekkel, vagy a saját szüleivel.
Ha semmi ilyen nincs, akkor bennem a szülői bántalmazás-elhanyagolás merülne fel, és a gyemekvédelemnek szólnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!