Akinek van beteg gyermeke, hogyan sikerült feldolgoznia magában azt hogy egy életen át így marad?
20 as nak
nem, sajnos nem volt hajlando beszedni semmit, es kenyszeriteni itt legalabbis nem lehet senkit semmire ami akarata ellen van. kiskoru gyereket sem lehet pl. vervetelre vizeletvetelre stb rakenyszeriteni ha a gyerek nem engedi (ez kb 14 eves kortol ervenyes azt hiszem) akkor nem lehet elvegezni a vizsgalatot;-(
8as vagyok.
Már 6 éves a lányom. A májbetegségből diagnózis nélkül gyógyult 3 évesen. Mai napig nem derült ki,miért volt beteg.
Azóta ügyes,okos, szép kislánnyá nőtte ki magát. Viszont autista, agresszív. 3 éves koráig önbántalmazás volt jellemző, azóta pedig felnőttekkel szemben mutat agressziót. Engem képes kékre-zöldre verni,sokszor kezelhetetlen. Asperger szindróma diagnózist kapott,de szerintem nem az a baja. Ott nincs megkésett beszédfejlődés,és az agresszió sem jellemző. 5 éves korától ír-olvas,de pl. tegnap édesanyámnál voltunk, és egész nap csak ütlegelt minket.
Édesanyámmal mindketten pedagógusok vagyunk,bár én már nem abban dolgozom a lányom miatt. De még így sincs ötletünk a mai napig sem,hogy kellene vele bánnunk,hogy jó legyen....és ez a legszomorúbb. Hamarosan iskolát kell neki választani. Most még visszamarad oviba. De nem tudom,hova menjen...komolyan. Az oviban nagyon ügyes,nagyjából beilleszkedett,bár 1 kivétellel gyerekekkel nem játszik.
Meglátjuk,mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!