Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csináljak a 14. éves...

Mit csináljak a 14. éves lányommal? /Lent/

Figyelt kérdés

Cigizik,drogozik,vagdossa az ereit.jár pszichológushoz.

de szerintem igazából semmit sem hat neki.

Annyira rossz és ha látom,hogy vagdossa magát,akkor mondom neki,hogy ne tegye meg ilyenek és azt mondja,hogy szokjam meg ezt..

Mit csináljak??Egyb 9 hónapban vagyok szóval elég nehéz velük.

Segítsetek!!!Köszönöm szépen előre is!!!!!!!!!!!

2010. máj. 28. 22:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Tipikus emo.

Ne engedd el sehova.

2010. jún. 20. 13:29
 22/26 anonim ***** válasza:
Kinek a lánya drogozik ,iszik ,cigizik?A tied nem?Akkor te csak itt ne szánalmasozzál le senkit sem oké.
2010. jún. 20. 13:33
 23/26 anonim ***** válasza:
ugyanmár még mi vagyunk a szánalmasok?:D milyen választ vártál drága anyuka? hogy hajrá csak igy tovább engedj meg neki mindent?
2010. jún. 20. 21:56
 24/26 anonim ***** válasza:
elhihetitek h nem az anya hibája h igy viselkedik a gyerek. mint már írtam én is ilyen voltam 9 évvel ezelőtt pedig rendes szerető családban nőttem fel és a szüleim bizony nem engedtek meg mindent nekem. édesanyám a legjobb a anya a világon és nem az ő hibája volt h egy időre megbolondultam. szval szerintem nem kellene így beszélni a kérdezővel a ti tinédzser gyereketek is lehet még ilyen,nem tudhatjátok akármilyen jó anyák is vagytok mert nem rajtatok múlik.
2010. jún. 21. 09:05
 25/26 anonim válasza:

Kis emo a csaj...

Egyébként, azért vagdoshatja magát, mert bőrfelszín és az alatta lévő sejtek megsértésével olyan mechanizmus indul el ami endorfintermeléshez vezet. Az endorfin pedig boldogság érzetet kelt...

Tehát valami bánthatja belülről...

Csatlakoznék az előttem szólóhoz.

Ne engedd el sehova. (lehet hogy megutál, de nem fogja az M6-oson, temetőben, vagy valamelyik diliházban végezni..)

Illetve, ha előtted drogozik és cigizik, és te hagyod, akkor csak gratulálni tudok, és nem vele van a baj, ez esetben teljesen megértem.

2010. jún. 21. 15:36
 26/26 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy elment-e a pszichológushoz?Kutya kötelessége a szülőnek Vele menni!!!14. éves, vagyis még kiskorú.És nem igaz, hogy minden kamasz ilyen.És igenis tiltani és tiltani mindentől, és mindenkitől, aki ilyen társaságba viszi.Különben csak rosszabb lesz a dolog.
2010. jún. 22. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!