Mit csináljak a 14. éves lányommal? /Lent/
Cigizik,drogozik,vagdossa az ereit.jár pszichológushoz.
de szerintem igazából semmit sem hat neki.
Annyira rossz és ha látom,hogy vagdossa magát,akkor mondom neki,hogy ne tegye meg ilyenek és azt mondja,hogy szokjam meg ezt..
Mit csináljak??Egyb 9 hónapban vagyok szóval elég nehéz velük.
Segítsetek!!!Köszönöm szépen előre is!!!!!!!!!!!
Hogy lehetnek ilyen szánalmasak?
Azt hittem,hogy ezen az oldalon kérdésekre választ kapod,de tudom tévedtem.
Regebben en is vagdostam magam, pedig mar nem vagyok gyerek. azert, mert a fizikai fajdalom enyhitette a lelkit es jobban ereztem magam utana. viszont ott vagtam meg magam, ahol nem latszik. a lanyod hol ejti meg a sebeket? Ott ahol latjak? Mar bocsi h ilyent irok, es lehet, hogy tevedek, de ha feltuno helyen csinalja a kezen es nem is igen takarja el, akkor csak azt akarja, h eszrevegyek.. Te hogy jottel ra? Elotted csinalta? En eloszor a kezemet vagtam meg regen, de az en csaladom nem tudta, mert elrejtettem... viszont ha o nem takargatja akkor tuti azt akarja, ordit rola, h "VEGYETEK MAR ESZRE H MI BAJOM VAN!"
Azt gondolom h pszichiaterhez vidd, a pszichologus nem eleg.
Engem senki nem vitt sehova, a mai napig nem tudja a csaladom h apro krizisben voltam... magamtol rajottem, hogy igy nem oldodnak meg a problemaim... csak rondabb lesz a testem a sebhelyektol.
25/L
15.39 valaszaval egyetertek!! nagyon jol megfogalmazta! szerintem fogadd meg a tanacsat..
Elozo voltam, a 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!