Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csináljak a 14. éves...

Mit csináljak a 14. éves lányommal? /Lent/

Figyelt kérdés

Cigizik,drogozik,vagdossa az ereit.jár pszichológushoz.

de szerintem igazából semmit sem hat neki.

Annyira rossz és ha látom,hogy vagdossa magát,akkor mondom neki,hogy ne tegye meg ilyenek és azt mondja,hogy szokjam meg ezt..

Mit csináljak??Egyb 9 hónapban vagyok szóval elég nehéz velük.

Segítsetek!!!Köszönöm szépen előre is!!!!!!!!!!!

2010. máj. 28. 22:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%
Heim Pálban vigyázz, engem ott csak és kizárólag rossz ért :(
2010. máj. 31. 12:12
 12/26 anonim ***** válasza:
ma 12:12, mi ért ott? Ha nem akarod itt, priviben is írhatod. Tényleg kíváncsi vagyok.
2010. máj. 31. 12:17
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
Nem írom sehogy, csak itt, tönkretettek ott, egy ma is praktizáló főorvos tett tönkre, ez van, kerüld a helyet, én azt tanácsolom
2010. máj. 31. 14:36
 14/26 anonim ***** válasza:
9%
Kamu kérdés,vagy a lány írta.
2010. jún. 4. 09:29
 15/26 anonim ***** válasza:
mér lenne kamukérdés?-.-
2010. jún. 5. 10:57
 16/26 anonim ***** válasza:
Mert az, egyértelmű.
2010. jún. 5. 23:47
 17/26 A kérdező kommentje:

Hogy lehetnek ilyen szánalmasak?

Azt hittem,hogy ezen az oldalon kérdésekre választ kapod,de tudom tévedtem.

2010. jún. 6. 12:11
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen voltam akkor 16 éves voltam,most 25. engem a szüleim befektettek a pszichiátriára hetekre.borzalmas volt,megalázó és kegyetlen...de használt!rájöttem hogy égő amit csinálok és egyáltalán nem vagyok sajnálatra méltó sőt inkább undorító és szánalmas. ha pátyolgatod annál durvábban fogja nyomni mert a figyelmedre éhezik,meg kell tanulnia hogy akkor is mellette vagy ha nem ugrálsz állandóan körülötte.engem elkezdtek leszarni és csak akkor figyeltek rám ha normálisan viselkedtem. a kórházban sem tutujgattak csak hoztak be cuccokat olyan 3 naponta és csá.először még jobban sajnáltam magam aztán már hányingerem volt magamtól és végül abbahagytam minden cirkuszt.azóta soha többé még csak meg sem fordult a fejemben ilyesmi. boldog vagyok és kiegyensúlyozott...egyedül a cigi maradt meg:) ez az egész csak tini hiszti a lényeg h úgy figyelj rá és ugy törödj vele h ő azt ne vegye észre.....mintha nem foglalkoznál vele:)
2010. jún. 7. 15:39
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Regebben en is vagdostam magam, pedig mar nem vagyok gyerek. azert, mert a fizikai fajdalom enyhitette a lelkit es jobban ereztem magam utana. viszont ott vagtam meg magam, ahol nem latszik. a lanyod hol ejti meg a sebeket? Ott ahol latjak? Mar bocsi h ilyent irok, es lehet, hogy tevedek, de ha feltuno helyen csinalja a kezen es nem is igen takarja el, akkor csak azt akarja, h eszrevegyek.. Te hogy jottel ra? Elotted csinalta? En eloszor a kezemet vagtam meg regen, de az en csaladom nem tudta, mert elrejtettem... viszont ha o nem takargatja akkor tuti azt akarja, ordit rola, h "VEGYETEK MAR ESZRE H MI BAJOM VAN!"

Azt gondolom h pszichiaterhez vidd, a pszichologus nem eleg.

Engem senki nem vitt sehova, a mai napig nem tudja a csaladom h apro krizisben voltam... magamtol rajottem, hogy igy nem oldodnak meg a problemaim... csak rondabb lesz a testem a sebhelyektol.

25/L

2010. jún. 13. 21:14
 20/26 anonim ***** válasza:

15.39 valaszaval egyetertek!! nagyon jol megfogalmazta! szerintem fogadd meg a tanacsat..

Elozo voltam, a 25/L

2010. jún. 13. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!