Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogy mondjam el az anyjának?

Hogy mondjam el az anyjának?

Figyelt kérdés

Van egy kilenc éves kisfiú, közeli rokon. Néha átjön hozzánk kutyázni. Már többször láttam a szemem sarkából, hogy gyakran nyúl a kutya lábai közé. Tegnap egyértelműen láttam, hogy fogdossa a kutya nemi szervét - bocsánat- mintha ki akarná verni a kutyának. Azt gondolom, hogy ez nem teljesen normális, egyrészt azért mert, bár jól nevelt, türelmes kutyám van, de nem szoktuk a legérzékenyebb pontját tapogatni, s félek emiatt egyszer nehogy odakapjon, másrészt meg, mit ahogy említettem, szerintem ez beteges...

Több gond is van a kisfiúval, iskolai viselkedési problémák, verekedés, csúnya beszéd, agresszió, de az édesanya nagyon elfogult a gyerekkel szemben, s csak legyint, hogy nem rossz, csak eleven. Attól félek, ha ezt így ebben a formában közlöm az anyukával nem fog nekem hinni, mint ahogy a tanítónénik sem, meg senkinek...

2017. szept. 7. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
18%

Csak rakétáztatta a kutyát.

Erről a sztoriról egyből a South Park jutott eszembe.

2017. szept. 10. 20:21
 12/12 anonim ***** válasza:
73%

Lehet,hogy látta azt a részt :)

Komolyra fordítva a szót,többet nem engedném a kutyám közelébe soha.

2017. szept. 17. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!