A fiam szerint a szomszéd fiú kábítószerezik (főleg füvezik, de állítólag mást is kipróbált). Szólnátok az anyjának? Részletek lenn.
Másodikos gimnazisták.
A szomszéd fiú is és a fiam is, nem osztálytársak, de egy suliba járnak.
Az anyja egyedül neveli, rendes nő, e a munkája miatt sokszor egész héten távol van, a gyerek egyedül, ilyenkor engem szokott megkérni, hogy nézzek rá. Minden nap át szoktam menni ilyenkor munka után vagy koraeste, viszek amit főztem, megkérdezem szüksége van-e valamire, stb.
Már nem először fordult elő az utóbbi időben, hogy furcsa volt ilyenkor a fiú, szokatlanul viselkedett, így került szóba, és így mondta el a fiam a fentieket.
Ti szólnátok? Lehet hogy csak olyankor csinálja amikor az anyja nincs otthon, és ezért nem tudja. Mit csináljak?
Bizonyíték nincs. Csak mondom, többször is elég fura volt mostanában amikor az anyja nem volt itthon és átmentem hozzá. Én azt hittem, hogy ihatott, és kérdeztem a fiamtól, hogy szerinte lehetséges-e, mert korábban nagyon jó tanuló, példás fiú volt. És erre mondta a fiam, hogy mit beszélnek az iskolában róla.
Tehát bizonyíték nincs, de engem nagyon nyugtalanít az egész. Most pünkösdkor nem voltak itthon, elutaztak a nagyszülőkhöz, most pedig az anyja mától péntekig megint nincs itthon. Már gyomorgörcsöm van, hogy át kell mennem este.
Azt elmondanám, amit tapasztaltam rajta, azt viszont nem, amit a fiam nekem mondott.
Ha az anyuka magától megkérdezi tőle, az más.
tapasztalataim szerint az ilyen iskolai pletykáknak sosincs jó vége ha túl komolyan veszi őket az ember. Feszültség van belőle aztan gyakran kiderül hogy baromság az egész.
De amugy szerintem először a srsráccal beszélj, mondjuk valoszinűleg ugy se fogja bevallani de azert egy próbát megér főleg ha megbízik benned.
A fűről meg annyit hogy nem egy kemény drog, a probléma ott kezdődik ha nem marihuana hanem valami szintetikus anyaggal átitatott kamu dolgot használ amiről azt hiszi hogy fű ( nem egyszer fordult elő ilyen a gyakorlatban)
továbbá ha feltételezed hogy mást is használ probálj vetni egy szempillantast a könyökhajlatára, combjára, nyakára hogy vannak e tűszúrásra utalo nyomok.
Gyakori az is hogy az ember otthon főz valamit különböző vegyszerekből,erre is kereshetsz nyomokat a gáztűzhely környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!