Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A fiam szerint a szomszéd fiú...

A fiam szerint a szomszéd fiú kábítószerezik (főleg füvezik, de állítólag mást is kipróbált). Szólnátok az anyjának? Részletek lenn.

Figyelt kérdés

Másodikos gimnazisták.

A szomszéd fiú is és a fiam is, nem osztálytársak, de egy suliba járnak.

Az anyja egyedül neveli, rendes nő, e a munkája miatt sokszor egész héten távol van, a gyerek egyedül, ilyenkor engem szokott megkérni, hogy nézzek rá. Minden nap át szoktam menni ilyenkor munka után vagy koraeste, viszek amit főztem, megkérdezem szüksége van-e valamire, stb.

Már nem először fordult elő az utóbbi időben, hogy furcsa volt ilyenkor a fiú, szokatlanul viselkedett, így került szóba, és így mondta el a fiam a fentieket.

Ti szólnátok? Lehet hogy csak olyankor csinálja amikor az anyja nincs otthon, és ezért nem tudja. Mit csináljak?

2015. máj. 26. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak pletykára alapoztok, vagy van rá valami bizonyíték is?
2015. máj. 26. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen azonnal szólnék az anyjának.
2015. máj. 26. 14:53
 3/10 A kérdező kommentje:

Bizonyíték nincs. Csak mondom, többször is elég fura volt mostanában amikor az anyja nem volt itthon és átmentem hozzá. Én azt hittem, hogy ihatott, és kérdeztem a fiamtól, hogy szerinte lehetséges-e, mert korábban nagyon jó tanuló, példás fiú volt. És erre mondta a fiam, hogy mit beszélnek az iskolában róla.

Tehát bizonyíték nincs, de engem nagyon nyugtalanít az egész. Most pünkösdkor nem voltak itthon, elutaztak a nagyszülőkhöz, most pedig az anyja mától péntekig megint nincs itthon. Már gyomorgörcsöm van, hogy át kell mennem este.

2015. máj. 26. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Mivel az anyja megkért, hogy nézz rá, én szólnék neki.
2015. máj. 26. 14:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Biztos az anyjának is feltűnt már, csak eddig hárította magától az infót. Feltétlenül szólnék, igen. Előtte utánanéznék, mit lehet ilyenkor tenni, merre lehet elindulni, és igyekeznék segíteni neki, amiben kell.
2015. máj. 26. 15:03
 6/10 anonim ***** válasza:
15 éves gyerek egsz héten csont egyedül? Felelőtlenség.
2015. máj. 26. 15:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem, hogy van-e bizonyíték, mert engem is így hagytam egyedül réges rég, és én azért voltam oylan, amilyen, mert féltem egyedül aludni. Pedig nem voltam már kisgyerek, mégis, éjjel fent voltam, mert féltem, hajnal 4kor aludtam el, 7kor keltem, hogy beérjek suliba, az eredményeim romlottak, szarul voltam. Tuti a drog, vagy csak élénk a fantáziája a tiniknek? Esetleg ezt kamuzza, hogy ne ő legyen a gyáva kukac a suliban, ez sokkal menőbb? Szóval én először a sráccal beszélgetnék el a helyedben, mielőtt frászt hozom az anyjára!
2015. máj. 26. 15:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Gondolom egyedülálló anya, meló más városban, kétlem, hogy bármit tudna tenni, pénzt kell keresni...
2015. máj. 26. 15:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Azt elmondanám, amit tapasztaltam rajta, azt viszont nem, amit a fiam nekem mondott.

Ha az anyuka magától megkérdezi tőle, az más.

2015. máj. 29. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:

tapasztalataim szerint az ilyen iskolai pletykáknak sosincs jó vége ha túl komolyan veszi őket az ember. Feszültség van belőle aztan gyakran kiderül hogy baromság az egész.

De amugy szerintem először a srsráccal beszélj, mondjuk valoszinűleg ugy se fogja bevallani de azert egy próbát megér főleg ha megbízik benned.

A fűről meg annyit hogy nem egy kemény drog, a probléma ott kezdődik ha nem marihuana hanem valami szintetikus anyaggal átitatott kamu dolgot használ amiről azt hiszi hogy fű ( nem egyszer fordult elő ilyen a gyakorlatban)

továbbá ha feltételezed hogy mást is használ probálj vetni egy szempillantast a könyökhajlatára, combjára, nyakára hogy vannak e tűszúrásra utalo nyomok.

Gyakori az is hogy az ember otthon főz valamit különböző vegyszerekből,erre is kereshetsz nyomokat a gáztűzhely környékén.

2015. máj. 31. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!