A szomszéd feljelentést tett, mert eldobtam az égő cigicsikkeket, és -állítólag- majdnem felgyújtottam a házát. Mi lesz most?
Figyelt kérdés
Ma megjött a végzés, de nem értettem, hogy most mik lesznek a következmények. Egyáltalán: fognak ilyennel foglalkozni? 14 éves vagyok. Mire számítsak?2010. nov. 9. 16:56
2/8 anonim válasza:
14 évesen fú de nagy problémáid lehetnek,hogy cigire van szükséged,rágd a körmöd én is azt teszem:D
15f
4/8 anonim válasza:
Ekkora egy idiótát....LOL
Csoda, h nem röhögték körbe a rendőrségen.....
Sztem semmi nem lesz....komolyan, részvétem, h ilyen gyökér szomszédod van :)
5/8 anonim válasza:
Azért legalább azt megtanultad, hogy ne dobd el a csikket, és hogy a szemetelés büntetendő!
6/8 anonim válasza:
Miért cigizel 14 évesen egyáltalán? És miért nem tanítottak meg a szüleid arra, hogy ne szemetelj, keress kukát?
7/8 anonim válasza:
Az eloltott csikket is ordas bunkóság eldobni, az égőt meg kifejezetten veszélyes. Persze, a legtöbb esetben nem lesz baj belőle, de ha pont a te házad ég le, akkor ez nem hiszem, hogy megnyugtat. A leseggezi a szomszédot, az gyújtsa magára a saját ingatlanját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!