Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mi lehet az oka hogy 9 éves...

Mi lehet az oka hogy 9 éves fiam időnként bepisil éjjel? Ő azt mondja hogy nem emlékszik rá. Vigyem el orvoshoz, vagy várjak?

Figyelt kérdés
Már kicsi kora óta rossz szokása hogy visszatartja a vizeletét és csak akkor megy pisilni ha nagyon kell már. Azt reméltem hogy idővel kinővi ezt a dolgot, de ehelyet mostanában néha bepisil. Az apjuk nincs otthon egy ideje, de igazából nem akkor kezdödőt a bepisilés mikor elment hanem később. Nem tudom forduljak-e már orvoshoz vele, vagy csak legyek türelmes. Adjatok tanácsot, nagyon aggódom.
2008. okt. 15. 08:08
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nem tudom olvasod e még: De én pont 9 éves koromig bepisiltem. Egyszerűen nem emlékeztem rá, nem féltem valamitől, vagy pl.: a sötétben, hanem egyszerűen elfelejtettem. Megoldás az volt, hogy 6kor ihattam utoljára, majd 10kor feküdtem le, és Édesapám felkeltett 2kor hogy menjek ki wc-re. Ez volt 2 hónapig, és utána soha nem volt semmi problémám, ha még este is ittam, sőt, felkeltem ha pisilnem kellett, nem úgy mint előtte, hogy megsem éreztem.
2009. nov. 29. 21:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Sajnos nem tudom megtenni hogy ne igyon 6 után, innia kell ha szomjas. Nem tudom felkelteni se éjjel mert nem alszik vissza azonnal és reggel meg tud felkelni. De egy ideje járunk nevelési tanácsadóba, meg látjuk lesz e valami haszna.
2009. dec. 10. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!