Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit tennétek, ha egy anyuka...

Mit tennétek, ha egy anyuka megszolna a problémás gyereketek miatt? Esetleg emiatt nem barátkoznak veletek?

Figyelt kérdés
Nyilván a barátsága is hiányzik,de nagyon rosszul estek a szavai.Foleg amiatt érint rosszul,h a gyerekemre irányul ez az egész
2017. márc. 31. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Nem kell ilyen "barát", a véleménye meg nem érdekel, épp elég bajom van a gyerekemmel, az lefoglalja minden energiámat.
2017. márc. 31. 21:02
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Az aki megszól, nem a barátom!

Azért sokat számít h mit jelent neked a " megszólás"

Ha véleményt nyilvánít az más! Persze nem mindegy milyen stílusban.

Majd lesz olyan barátod, aki valóban az is!

Próbáld magad feltalálni, ismerkedni.

2017. márc. 31. 21:07
 3/11 A kérdező kommentje:
Nyitott vagyok,sok mindenkivel el tudok beszélgetni,de azok nem barátok.A vélemény nyilvánítás más,de ezek folyamatos sertések voltak a gyerekemmel kapcsolatban és utána meg ő tett ugy,mintha én tettem volna ellene rosszat
2017. márc. 31. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
55%

Egy idegen véleménye nem mérvadó. A sértéseit pedig főleg nem kell eltűrnöd. Állítsd le.

És mondj le erről a ''barátságról".

2017. márc. 31. 21:15
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Ha a problémás gyerek ütné-verné a gyerekemet,akkor bizony szólnék.

Más esetekben természetesen nem kritizálhatná a gyerekemet. Nem barát az ilyen barát. Elég neked a gyermekeddel foglalkozni,ilyenkor egy anya megtesz mindent,amit tud,lehet,hogy javuljon a helyzet.

2017. márc. 31. 21:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem ilyenrol van szó.Amugy mindig ott vagyok,uh,ha ilyen elofordulna,akkor estjének szólni.Csak kevésbé szotfogado.Evvel nem árt másoknak,csak nekem farasztobb
2017. márc. 31. 22:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekem 5 éves koráig csak makogott,senki nem tudta,hogy heti 4* viszem fejlesztésre. Állandóan baxtattak. Meguntam,közöltem a kedves ismerősökkel,hogy sajnos bunk0kkal nem áll szóba.

Most 10 éves,a tavalyi megyei szavaló versenyen 3. lett. Ennyit erről. Beért.

2017. márc. 31. 23:17
 8/11 anonim ***** válasza:

Attol fugg, miert szol! Van olyan szulo aki azon is megsertodik, ha raszolsz a gyerekere hogy ne szorja a vizes homokot a gyereked fejere. Vagy hogy ne orditson sakalkent a babszinhazban vagy ha megis, anyuka legyen szives es menjen mar ki vele......

Szoval pontositanad kerlek, miert szoltak be? Mert igy nem lehet objektiv velemenyt irni...

2017. ápr. 1. 08:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Számomra bagatel dolgokért.Nem olyan dolog amivel zavar v kárt tesz a másikban.Meg úgy amblokk h nem tudom nevelni a gyerekem és nem jól csinálom.Mas dolgok férnek bele az ertekrendunkbe.En tiszteletben tartom az övét.Igaz,h nem tudom kellőképp nevelni a gyerekem(elég fájó pont ez) de nem amiatt,mert nem is akarom és rahagyok mindent.Amiatt,hogy vele nehezebb ilyen szempontból.Nem fogadja el amit mondok,nincs veszelyerzete(nem érti h én jót akarok neki avval h szólok).Nem nagyon tud a fenéken maradni egy percre sem és minden ami mozgásbeli korlátozás azt nem fogadja el.Latom rajta,h próbál szotfogado,de nem megy.Valamint,ha szólok neki akkor nem engedelmeskedik.Kiprobaltam már mindent h szotfogadjon,de semmi nem használ.Olyan kreatív,hogy ő a büntetésben is talál valami kedvére valót.
2017. ápr. 1. 08:51
 10/11 anonim ***** válasza:
77%

Sokminden van, ami a szulo szamara bagatell, de masoknak zavaro, ez eleg relativ. Ha 1-2 ember szol, de amugy nem szoktak, akkor rigolyasak es kesz. Azonban ha hetente valaki ratok szol, akkor lehet kicsit atgondolnam, biztos nem en vagyok tul engedekeny es kevesbe szigoru?

Tenyleg nagyon relativ, mi az ami a szulot zavarja es mi az ami tenyleg neveletlen viselkedes.

2017. ápr. 1. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!