Szerintetek jól tettem?
De mondták már, hogy bunkó vagyok.
De ez nem bunkóság, csak nyers őszinteség.
És most komolyan: Ha elolvasod a kérdésedet és nem találsz benne minimum csípőből 10 hibát, legyen az helyesírási - vagy ami még szomorúbb - nyelvtani, akkor ülj be a fiad mellé az általánosba írás / olvasás órára...
Ha-Ha!
Lehet, hogy sokan utálnak, de ez engem igazából nem zavar. A legtöbb "utálóm" az olyan iskolázatlan és buta emberekből kerül ki, mint te is vagy, aki arra az alapvető dologra nem volt képes, hogy a saját anyanyelvét megtanulja helyesen használni. Képzelem milyen problémáid lehetnek egy idegen nyelvvel, ha már a saját sem megy valami fényesen...
És igen, kedves kérdező, tényleg nem vagyunk játszópajtások. Nem is lehetnék, hiszen te közelebb állsz intelligenciában egy orángutánhoz, mint én hozzád (nem szégyen, az orángutánok okos állatok, egyesek szerint már egy 2 éves gyerek nyelvi szintjét súrolják - alulról). És ez a tény már önmagában kizár bármiféle személyes kapcsolatot kettőnk között.
Mert tudod az én barátaim kivétel nélkül le tudnak írni öt és fél sort hiba nélkül (ami neked láthatóan nem sikerült, pedig ha már felhívtam rá a figyelmedet, hogy nem tudsz írni nyilván figyeltél rá...), le tudják betűzni a nevüket és van annyi alapvető intelligenciájuk, hogyha a gyerekük hazajön az iskolából, hogy bántják akkor nem bemennek az iskolába "rendet tenni", hanem rábízzák a szakemberekre - a tanárokra. Ugyanis ők ezt tanulták a főiskolán. Meg a munkájuk része is.
Csak ennyit szerettem volna mondani, jöhet a puffogás, a hőzöngés, a lepontozás, a magyarázkodás, hogy aki hül*e az is lehet jóember és szálljak le a magas lóról. Ja, és természetesen majd "emberemre találok", aki jól szájbaver :)
No igen, ilyen stílusú szülők gyerekei szoktak égedelem rosszak lenni.
Nem muszáj nagyon elmerülni a témában: mivel rossz a helyesírásod és a nyelvtanod, valószínűleg nem szoktál leülni leckét tanulni a gyerekeddel, ebből kifolyólag magára próbálja valahogy hívni a figyelmet, hogy hé anya én is itt vagyok, s mivel a jóért nem biztos, hogy odafigyelsz, így hát csinál valami rosszat.
Persze ha meg őt verték tényleg, akkor az okot kell kideríteni, hogy miért.
Szemtanúk nincsenek? Kis túlbuzgó osztályelsők, akik sosem hazudnak? Ők biztos megmondanák a tanárnak, hogy ki ütött kit.
Hát, "kedves" kérdező, én inkább lennék a helyesírásodat kritizáló kommentelő barátja, mint a tiéd...
Én is javítottam már ki helyesírási hibát, egy 16 éves lányét. Képzeld, nem sértődött meg, nem bunkózott le, hanem megköszönte, hogy kijavítottam. Bizony, bizony, 16 évesen...
A kommenteid alapján inkább lehetséges, h a te gyereked kezdte a dolgokat, mivel ilyen stílust lát otthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!