Hogyha első gyermeked nagyon nehéz eset volt /hisztis, akarsatos, has-fog fájós/ akkor vállalnál mellé másodikat 2,5 év korkülönbséggel?
Nagyon vacilálunk, de a párom mindig visszatáncol. Naponta veri magát a földhöz 21 hónaposan és iszonyatos bőgésbe kezd bárhol, bármikor, bárhol...
Már tudjuk kezelni, de nem szokik le róla, nem el van kényeztetve! Ő ilyen, de így szeretjük...csakhát a kistesó téma necces.
előző
Semmi hátrányát nem látom a nagy korkülönbségnek, sőt.
Szia!
Az én kisfiam 11 hónapos, 3-4 hónapos koráig hasfájós volt, 5-6 hónaposan egy angyalka, 7 hónapos korától pedig napi rendszerességgel sír a foga miatt, jelenleg 7 van kint, de még mindig sír, szóval gyanús, hogy megint vagy 5 jön egyszerre. A nyála hónapok óta ömlik. Na, nem részletezem.. :))
Ha meg nem a fogával van gond, akkor (is) állandóan vele kell foglalkozni, nem 1-2 verset olvasni neki, hanem az egész verseskönyvet egyszerre, meg ilyen apróságok. Mondanom sem kell, hogy ölben lenni is meglehetősen szeret, ha ezt hiányolja, akkor óbégat hangosan vagy éppen nyöszörög idegtépően - ezt órákig is tudja csinálni, reggeli gyakorlat: felkel 6-kor általában, (jobb esetben 7-kor, 8-kor vagy 9-kor)kómásan megetetem, peluscsere, magam mellé teszem, Ő meg nem alszik vissza mindig, hanem ilyenkor nyöszörög. Én meg a fejemre húzom a párnát és könyörgöm neki, hogy hagyja már abba. Aztán 8-9 körül feladom, felkelek, Ő meg elalszik. Ez 7 napból kb. 3x így van :)
Ja, ami a slussz poén: iszonyatosan mohó, emiatt egyfolytában büfiznie kell, ezért is sokat nyöszörög. Akárhányszor felvesszük, mindig van 1-2 büfi, ami bántja.
Ez a hasfájós korszak elmúlta óta így van. És születése óta bukós, tócsákat eregetett a padlóra. A mai napig visszajön a kaja egy része - nyúlós állaggal. A múltkor, zenebölcsin is a földre eresztett egy adagot, egy kislány meg belelépett, nagyon ciki volt :SSSS A doki szerint ez el fog múlni, ha többet lesz függőleges helyzetben, mint fekvőben - mert kúszni - mászni is a napokban kezdett el, ebből következik, hogy ülni nem tud magától. de ültetni sem lehet, mert akkor feszíti magát , és állna, de csak úgy tud, ha fogjuk. 8 hónapos koráig ölben etettem, etetőszéket sem tudtunk használni.. :DD
Nem tudom, hogy másnál mindez így van -e (nincsenek babás ismerőseim :(, de mi bizony nehéznek érezzük / éreztük, de mára már belerázódtunk, és egy percig sem gondolkoztunk azon, hogy jövőre kistesója szülessen. Úgy év vége felé.. :)
Ennél macerásabb nehezen lehetne, ha meg olyan lesz, mint a bátyus, akkor simán kezeljük majd a helyzetet :)
Az éjszakákat viszont 6 hetes kora óta végigaludja, ez nagy szerencse !!! És ilyenkor, este, csak nézem, ahogy alszik, és alig várom, hogy reggel legyen és felébredjen és újra mosolyogjon :)) - Mondjuk úgy 8-kor :)
Bocs, hogy soat írtam, de ilyenkor van időm - és még energiám is ! :))
:o)
Az utolsónak: Mi hasonló cipőben játunk annyi kivétellel, hogy 19 hósan aludta át az éjszakát addig 3-4x szopizott éjjel, viszont ő nem bukott. De még a könyörgés is stimmel :)O)
És nálunk is lesz tesó!!!!!Mostmár emélem minél hamarabb :
Utolsó előtti, hosszú választ író vagyok. Ma is egész nap ment a fogfájás + az ölben cipelgetés, egész nap 1 órát aludt :S Most meg már megint olyan édes :)
Jó, hogy a tesó mellett döntöttetek, egy kis humorral meg tényleg könnyebb "átvészelni" a nehezebb napokat, persze mi sem mindig vagyunk vicces kedvünkben :)
Írsz majd ide, ha babát vársz ? :)
Természetesen, remélem minél hamarabb!!!!
Már 38 napja nincs mensim, de előző hónapban is vmi oknál gova a 32 nap helyett 40 napra jött meg...nem értem.
Nincs visszaút, babánk lesz :O) Január 18.án érkezik hozzánk a kisetesó 27 hónap korkülönbséggel.
Remélem nem lesz hasfájásos a picúr, mert mi az első babánkkal 4 hónapig kínlódtuk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!