Mi a véleményed erről? (pofon a gyereknek)
Egy nagyobb gyereknek ha a szép szó és a büntetés sem használ, olykor egy pofonnal helyre lehet billenteni az agyát. (nem arra gondolok, hogy ettől érteni fogja a matekot vagy véletlenül kárt csinál, hanem pl mikor hisztizik és a szép szó meg a figyelmen kívül hagyás nem ér semmit.)
Néha elgondolkodom mikor egy gyerek úgy beszél az anyjával az utcán mint egy utolsó ...-val akkor miért nem vágja szájon az édesanya? vagy mikor egy gyerek a bevásárló központban földhöz vágja magát és vörös fejjel ordít, hogy neki nem elég x játék+csoki hanem ez meg az kell és még a szüleit is rángatja, azok meg bambán néznek ki a fejükből. Az ilyen gyerekeknek egy anyai/apai pofon azonnal véget vetne a hisztinek és társainak.
Miért estek át az emberek ennyire a ló túlsó felére?
Nem a gyerek megalázását és ütlegelését dícsérem, de visszagondolva anno igen is mi is megérdemeltünk 1 pofont, vagy a fenekünkre csaptak mikor már a szép szó és a bünti nem ért semmit, nem ért tudtuk, hogy itt a határ ennél nem megyünk tovább. És nem rettegtünk hogy megint kikapunk csak tudtuk, hogy ha erélyesebben szóltak ránk, akkor bizony ideje lesz visszavenni.
Én életemben 3 verést kaptam,mind a háromnak emlékszek a miértjére. Mindig hazugságért kaptam.
Nem, a gyermek mehverése,felpofozása,megszégyenítése nem működik. A gyermeket 10000 más féle képpen lehet nevelni,mint veréssel.
Ettőlnfüggetlenül én jogosnak érzem a seggreverést amit anyámtól kaptam,mind a három alkalommal. Nagyon jó és mélyen elültette belém,hogy ne hazudjak neki ( hozzáteszem, ha elmondtam bármi turpisságot, soha nem kaptam ki érte,bármi is volt,mindig hozzá is tette,hogy csak azért nem kapok,mert őszintén bevallottam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!