Tiz eves fiamnak az angoltanarnoje mar ketszer meghuzta a fule felett a hajat ugy hogy nagyon fajt neki, azert mert elfelejtette levenni a sapkajat miutan becsengettek, itthon sirva meselte, egyebkent jo magaviseletu. Mit csinaljak?
Én nem azt mondtam, hogy lépten nyomon meg kell cibálni a gyerek haját, mert az úgy sz@rt se ér. Joga valóban nincs a tanárnak ilyet tenni. Sajnos. Meg lehet nézni a következményeit kérem szépen, hogy hol van a tanár tisztelete. Én ferences iskolába jártam, ott az irodalomtanárunk (civil) minden gondolkodás nélkül adott bárkinek egy pofont, ha rászolgált. És nem volt ombucman, meg sírás-rívás. És szerettük, tiszteltük. Nem a pofonokért. Mellesleg a 4 év alatt talán ha 2-3 embert pofozott meg, és mindegyik megérdemelte.
Azzal egyetértek, hogy ne fenyítsen állandóan, meg ilyenért, hogy nem tud egy szót. Alapvető illemszabályok, fegyelmezetlenség esetén én is lekevernék egyet.
Nem vagyok tanárnő, csak egy ember, aki még tartani próbálja magát egy normális értékrendhez.
További szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!