Normális, mhogy 6 hetes baba sehol nincs el 5-10 percnél tovább? Se babakocsi, se hordozo, se otthon pihenoszek, hinta, akarmi.
Figyelt kérdés
Elso baba, nincs osszehasonlitasi alapom, tudtam, hogy nem konnyu, de tenyleg ilyen nehez ez? A kisfiam nappal eleg keveset alszik, nem tudom elaltatni, vagy ha igen hamar ebred a kisagyban. De ha ebren van, 10-15 perc utan sir, akarhol van, pihenoszekbe teszem, adamo hintaba, autoval hordozoban sem tudunk sehova menni mert zokog. Ez normalis? Vagy mar el kellene lennie tobbet kicsit egyedul is? Akkor is megun mindent ha ott vagyok vele es enekelek, jatekokat mutatok stb. Pisilni alig tudok igy kb, egesz nap egyedul vele, nemhogy fozni, takaritani, bevasrolni. Baj van vagy ez javulni fog?2016. aug. 15. 14:07
11/12 anonim válasza:
Próbáld ki ezt, hátha megnyugtatja!
12/12 anonim válasza:
Nem lehet hogy érzi rajtad emiatt a feszültséget? Cumit adj neki, ha még nincs. én pici kortól kezdve nappal is babakocsiban altattam a gyerekeimet. bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!