Babakocsi de milyen, melyik? Anyukak segitenetek? Annyi fele fajta van, en nem tudok valasztani! Linkelnetek nekem kepeket? Az ar majdnem mindegy, mert kulfoldon vagyok, es itt nincs sok olyan ami otthon, csak hogy lassam mi valt be sok anyukanak.
Én is külföldön élek. Angliában. Te hol? Nekem a hauck apollo 4 vált be. Fantasztikus. Habár még csak 5 hónapja használjuk, de edddig bevált. Itt van egy link róla, egy youtube-os videó. Mindent elárul a videó. Nagyon praktikus és én ebay-ről vettem 220 fontért (63 e forintért) kiszállítással együtt.
erre így azért nehéz válaszolni, mert nem tudjuk mik az igényeid
pl. kell-e lépcsőn felcipelned, mikorra jön a baba, tehát téli vagy inkább nyáriasabb kocsi legyen, van-e kocsitok, mert akkor a méret sem mindegy, hgoy belefér-e, milyenek az utak állapota ott ahol laktok (kis vagy nagy kerekű kocsi kell)
és hiába ajánlanék bármilyet is nem tudom, hgoy azt lehet-e kapni nálatok.
azért írd meg mi az elképzelésed, igényed
bocsi az off-ért, kedves első, hány kilós kb a kocsi?
mert nekem is hasonló van, olyan szempontból, hogy hagyományos,hátradönthetős, nem cserélhetők az elemei.Szerintem ezek jó kocsik, mert mikor nagyobb a baba, akkor is tud vízszintesen aludni a kocsiban.Míg ha egy olyat veszel, aminek cserélhetőek az elemei, annak a sport részében nem tud vízszintesen feküdni, ja és billeg is...az összesnek billeg a sport része, nekem ezért nem tetszenek.
Megint első: Sajnos elég nehéz, de még mindig könnyen felszállok vele buszra. 15 kiló kábé. Ja és kérdezőhöz:
Anglia mely részén vagy, hátha közel vagyunk egymáshoz. Én Lancashire-ben vagyok Manchestertől 1 óra kábé.
en meg manchesterben! na most mar kivancsi vagyok te melyik lany vagy, mert en is forumozok ott, en "Z"vagyok. :D
tobbieknek koszonom a valaszt, es ezek tenleg igazak amiket az elso irt, mert nekunk a buszra is fel kell szallni. ott kozlekedunk tobbet a babaval. de azert varom meg a velemenyeket!
ezt a kocsit ismeritek?
jónak tűnik, de itthon elég drága...kint lehet kapni?ha igen, mennyibe kerülül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!