Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakocsi de milyen, melyik?...

Babakocsi de milyen, melyik? Anyukak segitenetek? Annyi fele fajta van, en nem tudok valasztani! Linkelnetek nekem kepeket? Az ar majdnem mindegy, mert kulfoldon vagyok, es itt nincs sok olyan ami otthon, csak hogy lassam mi valt be sok anyukanak.

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 18:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz ebayen, én úgy csináltam. Hónapokig kerestem, mire megtaláltam azt a hauckot, annyi, hogy csak egy színben volt. De szerintem ez az almazöld, ami nekem van, tökéletes fiúnak és lánynak is.
2011. jan. 1. 12:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja még valami, ha esetleg nem tudnád, úgy keresd, hogy pram. A pushchair az csak sportkocsi, a travel system meg sportkocsi és autós ülés. A pramba még benne van a mózes kosár is. Bocs, ha ezt tudtad.
2011. jan. 1. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok a szintén angliai:

Itt van például egy az ebay-ről:

[link]

2011. jan. 1. 12:24
 14/14 anonim ***** válasza:

köszi az infot, hogy kint sem olcsó a graco...

és ezt lehet kint kapni?:

[link]

csak érdekelne mennyi, és hogy ha árulják kint, akkor lehet-e hozzá mózest kapni?

2011. jan. 1. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!