Mit lehet tenni egy 2 eves gyerekkel ha nem hajlando a gyerekulesben ulni az autoban?
Az enyém ilyen volt, bevágta a combjat is akar.
En megkértem uncsi tesomat aki rendőr, hogy állítson meg minket szep látványosan előadtuk, hogy sajnos aki nincs bekötve megy a dutyiba anya nelkul...
Ki is szállította a kocsiból na ott mar igerte hogy soha tobbet nem bújik ki, szepen be mászott es most o az elso aki szol, hogy bekell kötni magunkat...
3,5 féléves mar egyszersem bújt ki azota (nem fel a rendőrtől sem amugy)
Nem rossz a rendőrös trükk. Először persze el kell magyarázni a szintjén, hogy mi a rendőr, mi a dolga. Hogy kihágás esetén elvihet embereket.
A gyereknek úgyis az lesz a lényeg, hogy kiszedték a kocsiból, mérgesek rá és ismeretlen helyre viszi valaki, aki ezáltal elszakítja a szüleitől.
Nem azon van ahangsúly, hogy börtön vagy ilyesmi, ezt nem is kell értenie.
A "rndőr" pedig kiveheti, elviheti a kocsijáig, a rádión eljátszhatja, hogy "itt van egy kisgyerek, aki nem kötötte be magát, ezért elviszem magammal, vége". Utána "kegyelmet" gyakorolhat, hogy csak most, csak ő megússza figyelmeztetéssel, de ha még egyszer így találják, akkor bizony elviszik.
Itt a linkje. Elég drága sajnos, de 36 kg-ig jó és kiválóak a töréstesztjei.
Az enyém is kikötötte magát, de én nem vártam meg a második alkalmat... kiló negyvennél az autópályán...
Ha a vállainál nem fogja ugyanis, akkor az egész ülés hiábavaló, mert előreborul a feje, lefejeli a kinyíló légzsákot hátul, vagy ennek hiányában a fejtámaszt. Ennek pedig tudjátok mi a vége. Oldalütközésnél mindezt az ajtók irányába.
Nagyon veszélyes, ha kiköti magát! A pajzsos beszorítja, abból nem tud kijönni.
Üvöltés engem is zavar, ilyenkor felkapcsolom jó hangosra a rádiót, amitől igencsak meglepődik és abbahagyja.
Elmagyaráztuk neki hogy a dutyi mi, de ha azt nem is értette azt bizony igen, hogy oda egyedul megy nélkülünk
Pajzsos ülésük nekunk is van de a visít as meg megvan tole...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!