Mit kéne tenni azzal a két, öt éves édibédi gyerekkel, akik focilabdának használtak és agyonrugdostak egy pár hetes kiskutyát?
Egy ötévesnek már kell lennie ennyi eszének, hogy nem bántja az állatokat. Az én 3 évesem is tudja, hogy a cicát nem nyúzzuk, tépjük, mert fáj neki.
Nem tudom mit írjak... Ez mind a szülők hibája! Nem nevelték őket normálisan.
Elős felindulásomban én is azt mondanám, hogy jól meg kell verni ezeket a kölyköket... aztán meg a szülőket is!!!!
Nem ütnék meg soha gyereket, de az ilyenek megérdemelnének egy jó kis verést. Majd utána megkérdezném őket, hogy mit gondolnak, a kutya hogy érzett, amikor bántották?
Undorító.. Mi lesz az ilyenekből, amikor felnőnek? Szörnyetegek csinálnak csak ilyet. Még ha csak 5 évesek, akkor is.
Pannika nevet kapta a kiskutya az állatvédőktől.
Napokig küzdöttek az életéért,de sajnos meghalt.Gerincét rugdosták a gyerekek,majd mikor megunták,az árok szélére rúgták.
Két napig feküdt ott,sok ember ment el mellette,közömbösen.Két nap múlva szóltak az állatvédőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!