Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit kéne tenni azzal a két,...

Mit kéne tenni azzal a két, öt éves édibédi gyerekkel, akik focilabdának használtak és agyonrugdostak egy pár hetes kiskutyát?

Figyelt kérdés
2016. jún. 2. 16:22
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
És ilyen szülők mellett milyen esélyük van,hogy normális felnőtté váljanak?
2016. jún. 2. 17:46
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen.
2016. jún. 2. 17:56
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

😡😡😡😡

Jobb ha nem irok semmit......

2016. jún. 2. 18:03
 14/38 anonim ***** válasza:
28%
Megrökönyödtem, hogy sokak szerint 5 éves(!) gyerekeknek fizikai agresszióval kellene elmagyarázni, hogy a fizikai agresszió rossz.
2016. jún. 2. 18:27
 15/38 anonim ***** válasza:
83%
Mit kerestek a büdös kölykök felügyelet nélkül bárhol, hogy ilyesmi megtörténhet? A jó eddig s anyjukat kellene elővenni több okból is. Micsoda emberek élnek...
2016. jún. 2. 18:45
 16/38 anonim ***** válasza:
80%

Az, hogy 5 éves, nem kifogás. Épelméjű gyerek tisztában van azzal, hogy mi egy élőlény, hogy mi fáj neki.

Ha egy kétéves mellé odateszel egy kiskutyát, és a kiskutya nyüszít, a gyerek is sírni fog, és néz rád nagy szemekkel, hogy a kiskutya miért szomorú.

Amelyik gyerek nem rendelkezik abszolút semmi empátiával mások felé, az retardált, és egész életében a pszichés zavarai fogják irányítani.

Utána lehet olvasni a sorozatgyilkosoknak, szadistáknak, erőszakolóknak. Pontosan 5-6 éves korukban kezdi mind, védtelen kisállatokkal.

Talán ha azonnal bekerülnének a pszichiátriára, akkor felnőtt korukra lehetne belőlük normális ember, de akkor is örökre veszélyesek maradnának. Aki elmebeteg, az elmebeteg, és bármikor kitörhet belőle a szadista hajlam.

Ha tudnám, hogy nem lenne következménye, az ilyen édibédi gyerekeket bedobnám egy folyóba, cementes zsákkal a lábukon. Vagy egy lángoló katlanba. Esetleg én is addig rugdosnám őket, amíg mozognak.

Így is túl sok pszichopata él a Földön, kettővel kevesebb lenne.

Le lehet pontozni, de gyerek vagy felnőtt, a gyilkos az gyilkos.

Akik itt védik őket, gondoljanak bele, hogy talán a kis édibédik következő áldozata az ő valamelyik hozzátartozójuk lesz.

2016. jún. 2. 18:47
 17/38 anonim ***** válasza:
68%
Engem sem érdekel, hogy öt éves. Még őt fogom sajnálni emiatt, nem? Van olyan értelmi szinten, hogy megértse a dolgokat, szülői neveltetéstől függetlenül. Nekem is szar gyerekkorom volt, mégsem jutott ilyen eszembe. ha nem lenne következménye, tuti nekib..znám őket egy beton kerítésnek.
2016. jún. 2. 19:17
 18/38 anonim ***** válasza:
57%
Aikik 5 évesen állatot kínoznak, esélyük van később a bünőzői életre. Jól megrugdosnám őket én is, csak hogy tudják mi az a fájdalom!
2016. jún. 2. 21:03
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van olyan szakértő, aki ilyen torz embereket kutat. Oda kéne adni neki, hogy tanulmányozhassa.
2016. jún. 3. 02:55
 20/38 anonim ***** válasza:
96%
Ha lehet tudni, hogy kik, mennyi ideig, hogyan rúgdosták a kutyust, akkor itt minimum egy szemtanú volt, aki megakadályozhatta volna, de nem tett semmit. Miért?
2016. jún. 3. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!