Mit csináljak vele? Teljesen kikészíti a családot.
Semmi nem változott a körülményeiben, csak egy nagyon fontos dolgot felejtettél el: 6 hónapja született a kistesója. Mi ez, ha nem óriási változás?
Azt nem írtad, hogy mióta kergült meg ennyire a nagylányod, de szerintem a kistesó lehet a háttérben. Az elmúlt fél év pont elég volt a lányodnak arra, hogy leessen neki a tantusz: itt van ez a baba, aki már örökre itt marad, szeretnem kellene, mert mindenki azt mondja, de engem idegesít, mert pici, mindenki vele foglalkozik, csendben kell lenni miatta stb.
A kisbaba teljesen felborította a lányod eddig megszokott kis életét.
Mennyi időt töltesz kettesben vele? A férjed? Mennyi idő, minőségi idő jut rá? Csak és kizárólag rá?
Még annyit, hogy nekem kis korkülönbséggel születtek a gyermekeim. A fiam 22 hónapos volt, amikor a kislányom megszületett. Az első fél év maga volt a mennyország. Imádta a hugit, együttműködő volt. Aztán egyszer csak bekattant a fiam, szerinten szépen lassan felfogta, hogy ez a kis csomag most már itt marad...és onnantól jött a fekete leves. Teljesen kivetkőzött magából a fiam, ott bántotta a fél éves kishúgát, ahol csak érte. Kellett Neki kb. 2 hónap, hogy helyrebillenjen a lelki békéje. Én számítottam erre, úgyhogy nagyon gyakran voltam kettesben Vele, hogy érezze, Ő ugyanolyan fontos nekem, mint a hugi érkezése előtt.
2. voltam.
Olvasd el ezt e könyvet. Nekünk használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!