Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Bármiféle gyerekotthont...

Bármiféle gyerekotthont Baranya megyében?

Figyelt kérdés
Lehet egyházi fenntartású is.
2010. ápr. 13. 14:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért a szülöknek is elkéne egy orvos.
2010. ápr. 15. 21:37
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van. Történt itt egy csomó szülői hiba. A férjem azt mondta erre: "amilyen a szülő, olyan a gyerek"! És ezt minden alkalommal elmondja. Hozzáteszi azt is, hogy nem a gyerek a hibás!!!
2010. ápr. 15. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Én a lányt sajnálom, hogy 13 éves korára ide juttatták a szülei. Orvosi segítség kell neki, aztán pedig valóban ki kellene szakítani ebből a körből.De nem csak a haveroktól, hanem a szülőktől is minél távolabb. Gyerek még, szerintem csak és kizárólag a szülő a hibás abban, hogy a lány ilyen.
2010. ápr. 16. 06:45
 14/15 A kérdező kommentje:
Nevelési tanácsadóba és pszichológushoz is jártak. Azon kívül, hogy testvérféltékenység van jelen /amit eddig is tudtak/ más nem nagyon történt. Nem hajlandó a gyerek együttműködni. Félévkor 5!! tárgyból bukott, ilyenek ,hogy torna, ének pl. ?? Nem hajlandó tesi órára átöltözni sem, nemhogy egyáltalán közreműködni az órán. Egyébként ez új iskola volt ahonnét kirúgták mert anyuka ettől a tanévtől átvitte egy másik iskolába. Ugyanezek a gondok /rossz társaság/ stb. miatt. De azt mondja ez a gyerek mindig megtalálja az ilyen haverokat. Komolyan mondom nem tudom mit lehetne tenni? Az én lányom osztályában egy csomó problémás lány/!/ van. Az enyémmel még sincs semmi baj. Itt meg legalább 6-7 lányt lehetett volna kirúgni csak mégsem teszik mert ez egy elit iskola, itt ez nem tudódhat ki. Nem lehet tőlük órát tartani, pofátlanok, smink, magassarkú, pia és drog. Ja és hozzátenném ezek jómódú szülők gyerekei egytől-egyig. Az enyémet ez nem érdekli. Tanul, sportol, versenyekre jár stb. Na persze előtte kapott ő is rendesen néhány osztálytársától lelkileg. Ott piszkálták ahol tudták. De eljött az az idő amikor ő ettől megerősödött és fütyül rájuk. Persze ez így egyszerűen hangzik de rengeteg átbeszélt este előzte ezt meg. Sajnos úgy látom senki nem hallott itt valahol olyan intézményről ahol ezt a gyereket befogadnák és járhatna iskolába valamint közbe lelkileg is kezelnék. Én nagyon-nagyon sajnálom ezt az egészet mert látom,hogy ez a gyerek ELVESZIK! Sajnos igazából senki nem tud tenni semmit szerintem ha a szülőknek ÍGY SIKERÜLT felnevelniük a gyereket. Mégis biztos én vagyok a hülye amiért én érzek lelkiismeret furdalást, hogy mégis mit tehettem volna?
2010. ápr. 16. 09:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Vadaskert Alapítvány? Van iskolájuk is. Igaz, Budapesten van, de az csak jó, ha elkerül jó messzire. A szüleitől IS. Komolyan mondom, alig vagyok idősebb, de hasonlókon mentem és megyek még most is keresztül. Ennek annyira sok minden állhat a hátterében, nem lehet azt mondani, hogy büdös kölyök, mert ennyi idősen valószínűleg nem ő tehet róla. Pszichés betegsége is lehet, jó lenne kideríteni. De ha valaki így viselkedik, annak komoly oka van, és ezt nem viccből írom, mert mint mondtam velem is hasonlók voltak/vannak. A tiltás nem ér semmit, orvosra van szüksége, és teljes környezetváltozásra. Sok sikert.

És... Szakmailag ehhez a Vadaskerthez ne fűzzetek sok reményt, mert csak arra jó, hogy ne legyen ott, ahol van. Kezeléshez máshonnan szerváljatok pszichiátert. (Három évig "kezeltek" anélkül, hogy kezeltek volna, miközben az állapotom csak rosszabbodott.) Biztos vagyok benne, hogy szüksége lesz/lenne rá.

2010. ápr. 17. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!