Bármiféle gyerekotthont Baranya megyében?
Vadaskert Alapítvány? Van iskolájuk is. Igaz, Budapesten van, de az csak jó, ha elkerül jó messzire. A szüleitől IS. Komolyan mondom, alig vagyok idősebb, de hasonlókon mentem és megyek még most is keresztül. Ennek annyira sok minden állhat a hátterében, nem lehet azt mondani, hogy büdös kölyök, mert ennyi idősen valószínűleg nem ő tehet róla. Pszichés betegsége is lehet, jó lenne kideríteni. De ha valaki így viselkedik, annak komoly oka van, és ezt nem viccből írom, mert mint mondtam velem is hasonlók voltak/vannak. A tiltás nem ér semmit, orvosra van szüksége, és teljes környezetváltozásra. Sok sikert.
És... Szakmailag ehhez a Vadaskerthez ne fűzzetek sok reményt, mert csak arra jó, hogy ne legyen ott, ahol van. Kezeléshez máshonnan szerváljatok pszichiátert. (Három évig "kezeltek" anélkül, hogy kezeltek volna, miközben az állapotom csak rosszabbodott.) Biztos vagyok benne, hogy szüksége lesz/lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!