Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Bármiféle gyerekotthont...

Bármiféle gyerekotthont Baranya megyében?

Figyelt kérdés
Lehet egyházi fenntartású is.
2010. ápr. 13. 14:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy keresel?
2010. ápr. 13. 14:03
 2/15 A kérdező kommentje:
Barátnőm lányát tegnap vitték a pszichiátriára. Dührohamot kapott. Fejét a falba verte, fojtogatta magát ordibált stb. Előzmény:az iskolából kicsapták, csavargás kezelhetetlenség, agresszió. Az orvos szerint sürgősen ki kell venni a jelenlegi környezetéből, hogy ne találkozhasson ezekkel a "haverokkal". 13 éves lányról van szó!! Anyuka most találkozik a Gyámügyissel.
2010. ápr. 13. 14:09
 3/15 anonim ***** válasza:
Ú ez erős... Sajnálom. Csak hogy értsük egymást, olyan gyermekotthont keresel, ahol egészséges gyerekek vannak, vagy valamiféle kezelésre gondoltál?
2010. ápr. 13. 18:35
 4/15 anonim ***** válasza:
9%
Ne akard gyermekotthonba adni...szerintem majd erről a szülei döntsenek.AZ Ő DOLGUK,AZ Ő LÁNYUK,és nem a tiéd.
2010. ápr. 13. 23:09
 5/15 anonim ***** válasza:

Ezt a gyámügyisel kell megbeszélni ő biztos tudja hol van szabad hely, ha a gyámügy nem kínál semit (sajnos elég esélyes) inkább egy magánsuli kéne vagy egy zárt pszichiátriai osztály.

Persze lehet hogy egyik se jönn össze mert kevés az ilyen intézmény akkor ki kell venni a suliból és a szűlöknek orvoshoz cipelni.

2010. ápr. 13. 23:35
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem én akarok intézkedni helyettük, úristen?! Félre ne értsetek már?! Barátnőm folyamatosan hív, hogy mi történik és ő kért meg rá, hogy ha bármit tudok evvel kapcsolatban szóljak neki. Ezért keresem a neten meg mindenhol.Az iskolából már kirúgták a gyereket. Van egy olyan iskola Pécsett ahol problémás gyerekekkel foglalkoznak, ott elutasították. A városból akarja kivinni, hogy ne találkozzon ezekkel a haverokkal akikkel eddig lógott. A szülői házból, a nagymamától és mindenhonnan ahol a gyerek megfordul /szülők barátainak lakása/ pénz tűnik el, vagy más. A kishúgát fenyegeti, nagyon fél is tőle a kislány, ezt a szüleinek is elmondta. Gyűlöli a kislányt, fizikailag és lelkileg is terrorizálja. Már tavaly óta vitte nevelési tanácsadóba. Apuka felpofozta amikor kiderült, hogy kirúgták az iskolából. Erre feljelentette az apját. Este két rendőr kíséretében hozták haza. Gondolhatjátok, hogy mit éreztek a szülők. Persze az egész történet elmondása után bocsánatot kértek. Mondták, hogy nekik hivatalból kell kivizsgálni az esetet. A barátnőm mondta, hogy valószínű elviszik a gyereket és amit ajánlottak /Szigetváron/ az állítólag borzasztó.
2010. ápr. 14. 08:44
 7/15 A kérdező kommentje:
Elképzelhető , hogy kábítószer is van a dologban. Tegnap vért is vettek a gyerektől. Na erre mondta anyuka, hogy ebben az esetben ő nem is meri a gyereket haza vinni.
2010. ápr. 14. 08:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a lányt de szerintem... Nos én a haverokkal kezdeném Ugy agyonbasznám őket eltördösném kezüket lábukat... Utána a lányomat is Jól helyreraknám az erőszak nem megoldás na de ez lol
2010. ápr. 14. 18:17
 9/15 anonim ***** válasza:

Elnézésedet kérem,tévedtem!

Ilyen esetről ritkán hallok a környezetemben.Annak a gyereknek szeretethiánya volt,vagy depressziója.Nem tudni!Azért vigyázzatok rá!Lehet,hogy amikor az apja megpofozta,akkor olyan lelki sérülése lett,hogy reménytelennek látta az életet.Neki is rossz lehet ám,vegyétek figyelembe.Segítsetek neki!!:S ne taszítsátok ki.Vagy ha mégis erre van szükség,akkor beszéljetek vele,hogy ti szeretitek,de már ebből elég volt,beteg a pohár.És magának köszönheti azt,hogy hova jutott.

2010. ápr. 15. 21:06
 10/15 A kérdező kommentje:
Így történt. Millió egyszer próbáltak vele beszélni de nem lehet. El akart menni otthonról, le a haverjaihoz a térre, nem engedték. Próbálták neki elmagyarázni újból és újból. Erre jött a dühkitörés. Annyira ordított otthon, hogy az egész ház hallotta. Pont elötte ajánlottam fel az anyukának, hogy felmegyek és próbálok vele "beszélgetni". Erre azt mondta, hogy vele senki se akarjon beszélni. Amíg kicsik voltak a lányaink addig még barátnők voltak, de a gyerekek elszakadtak egymástól mivel mi 10 éve elköltöztünk. Az én lányom másik iskolába jár mint ő és a város túlsó felében is lakunk. Hozzáteszem mi találkozunk időnként és akkor mindig mesélte, hogy gond van a gyerekkel. És a "tiéd mitől lett ilyen" kérdésre vajon mit feleljen az ember? Tény, hogy a két gyerek különbözőségéről tanulmányt lehetne írni. Mondjuk az ő házasságukkal voltak vagy talán vannak gondok. Merőben más a kapcsolatom a lányommal. Azt mondta anyuka, hogy semmiféle irányítást és korlátot a gyerek nem visel el. Hát könyörgöm? Mi az, hogy nem visel el? Hát még gyerek!?
2010. ápr. 15. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!