Kislányom 27 hónapos.1 hete nem bírunk vele. Eljön az esti fürdetés és vele együtt jön egy félórás dühöngés. Mit tegyek?
Ki tartás és következetesség. Ezt tudom tanácsolni. Nem könnyű főleg a lányokkal. Nekem 2 fiam van. A nagy mikor valamin hisztizni kezdett beküldtem a szobájába. Hagytam had mondja a magáét, hogy eressze ki a gőzt. most 4 éves és ha rájön a hoppáré önként vonul félre. Édes ilyenkor. De persze nem mutathatod ki előtte ,hogy milyen büszke vagy, hogy maga kezeli a dolgot.
A kicsit még nem tudom ő most 7 hónapos.
kommentre:
2 választásod van vagy szigorú leszel és akár ruhástól beleteszed a kádba, igaz hiszti így is lesz, de legalább láttja, hogy következménye is van annak, ha anya "mérges". Egyszer én is megtettem:(
vagy türelmesen, játékosan... "gyere fürdesük meg a babádat (játék kádba)és téged, majd együtt bújtok a pizsamába és az ágyba...anya vagy apa pedig olvas nektek 1 mesét".
Nehéz döntés, de sok erőt kívánok, mert egyik sem könnyű.
Szia! Nem lehet, hogy túl fáradt addigra? Változott valami mostanában a mindennapjaiban?
Próbáld megkeresni a kiváltó okot. Az enyém most esett túl egy hereműtéten, kötést kellett cserélnem elég sokszor. Már nincs tapasz se, varrat se, mégis ha elindulok, hogy pelust cserélek, sikít és sír :(
Judy
3 hós és 2 éves fiúk anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!