Baj ha nem esik a fürdetés ideje együtt a szopival?
szia,
Nálunk 3 hónaposan még úgy volt, hogy 7, fél 8 körül fürdettünk, utána cici, szunya.
De, ha fürcsi előtt is akart cicilni én sosem tagadtam meg tőle, mindig akkor kapott enni amikor kérte.
Most 17 hós, és még mindig kéri a cicit.
Szerintem a napirend nem percre pontosan működik.Ha kell nyugodtan lehet tolni a fűrdetést fél,akár egy óra hosszat igény szerint.
3 hónapos baba anyukája.
Te tudod, a babád mit bír.
Én igény szerint szoptattam, nem érdekelt, hogy mennyi az idő, és mikor evett utoljára. ha kért, adtam neki.
De fürcsi előtt sosem etettem, mert akkor kibukta. VAgy gyors fürcsi és cici, vagy ha nagyon éhes volt megetettem, de legalább fél órát vártam a fürcsivel.
Ha nyűgös volt, volt hogy 2 órával előbb fürdettük, mert utána nyugodtabban elvolt alvásig.
Most 7 hós, 20-20.30 között fürdünk, de később is alszik el, mint régen.
Az etetést és a fürdést is eltolhatod akár 2 órával is, semmi baj nem lesz, ha nem percre pontosan történnek a dolgok. Inkább a folyamat legyen fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!