A kérésem az volna, hogy egy hajnalban ébredő 2 hónapost hogy tudnék visszaaltatni?!
Kedves Tapasztaltabbak!
2 hónapos a kisfiam és nagyon rosszul alszik! Kezdettől fogva! Meg nyűgös! A pocakját már kezeltük protexinnel. A rosszkedv meg a rossz alvás maradt! A probléma, hogy nagyjából 19-21 óra felé elalszik, majd éjfél-fél 1 felé kel, akkor még visszaalszik, utána 3-4 felé ismét ébred és nem megy a visszaaltatás. Nyűglődik vagy sír! Nappal változó mikor alszik, de összességében késő délelőtt és/vagy kora délután szokott aludni, később már fent van! Mit tegyek, hogy visszaaludjon, mert onnantól már sem a kaja, sem a dajkálás, sem a visszafektetés nem segít! Mi meg már nem bírjuk!
Köszönöm!
Köszi a válaszokat!
Ez a Madarász utcai elég jól hangzik! Főleg, hogy csak a szokásokat firtatják! Utána járok!
Szia!
Az alváslabor szerintem azért még korai!
Ő még olyan kis picurka, meg kell még szoknia a "kinti" létet. A pocakodban semmire nem volt gondja, nem volt éhes, szomjas, nem fázott, nem volt melege, nem rángatták ide-oda, akkor aludt, amikor csak akart és ami a lényeg: hogy TE állandóan vele voltál, hallotta a szívverésed stb.
Próbáld túlélni ezt az időszakot, ha jól csinálod, akkor több-kevesebb idő múlva alszik majd rendesen!
A nagyfiam 8 hónaposan aludta át először az éjszakát, volt olyan, hogy hetekig óránként felébredt éjszaka! Egy zombi voltam akkor :)
A kicsi, aki most lesz 5 hónapos, 1 1/2-2 hónapig nyűglődött éjszaka, pedig nem volt hasfájós, viszont azóta legkorábban 4-kor ébred, de már többször is átaludta teljesen az éjszakát.
Úgyhogy kitartás! :)
Szia!
Az én kisfiamnak is voltak ébredéses időszakai (jóval később is), 2 hósan ez mondjuk teljesen természetes még.
Ha magam mellé vettem, az mindig megnyugtatta/ elaltatta. Ilyenkor pár napig, 1-2 hétig ott aludt ébredés után, aztán megint a kiságyában. Anya-szag, testmeleg, biztonságérzet - gondolom ezért.
Sokszor bejön ilyen korban, ha egy használt pólódat mellé teszed- szimatolja, és ettől is megnyugszik. :)
Egy .45ös Berettával.
De ha elalszik, gyújtsd meg mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!