Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Egy szomszéd rendszeresen...

Egy szomszéd rendszeresen veri a gyerekét, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 20:18
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Névtelenül tettem.A felette lévő nénivel beszéltem,nem hajlandó tanúskodni ,mert fél ,nem akar bajt.Pedig hallotta,hogy az alatta lévő fűrdőszobába órákig sír.Valószínű oda zárja be.Több helyre szóltam,többet már nem tudok tenni.Ha külsérelmi nyomokat találnának rajta ,az bizonyíték.
2016. febr. 9. 13:26
 12/24 Mikatink válasza:
63%
...ha már úgyis félsz tőle, mert fenyeget, akkor igazán adhatnál rá okot neki... egy kicsit önbíráskodj!!!!
2016. febr. 9. 15:39
 13/24 A kérdező kommentje:
A felette lévő szomszéd néni is mondta ,hogy alattuk van egy fürdőszoba valószínű oda zárja be ,mert sokat sír ott..De ő ebből kimaradna mondta ,nem akar kellemetlenséget.A beszélgetést nem akartam felvenni,mert a néni ebből kiakar maradni."nem jó az ilyenbe beleszólni."Mondta.
2016. febr. 9. 18:15
 14/24 anonim ***** válasza:

NE önbíráskodj, kedves kérdező - csak azért mondom, mert kaptál itt ilyen tanácsot. Aki önbíráskodik, törvényileg elítélhető.

Többször említették itt a NANE-t, én is őket javaslom, és a gyermekvédelmet, vagy családsegítő hivatalt! Nem za tondom, h garantált megoldás, de sokkal esélyesebben akadsz segítőre közülük, mint ha rendőrséghez fordulsz.

(Bár olykor a rendőrt hívni is van, hogy esetleg meghátrálásra készteti a támadót, de az általad említett esetben az nem volt elég, és megsúgom: a rendőrök többnyire nem tesznek semmi különöset, és örülhetsz, ha nem korrupt rendőr megy ki a helyszínre... Szóval a rendőröket hagynám ilyen helyzetben utoljára, inkább a többi, említett hivatalhoz fordulj!)

2016. febr. 16. 19:09
 15/24 anonim ***** válasza:

* "Nem za tondom" helyett:

Nem azt mondom[...]

2016. febr. 16. 19:14
 16/24 anonim ***** válasza:
Az a tapasztalatom, hogy a családsegítők nem sokat érnek, nálunk legalábbis nem! Szerintem próbáld meg kideríteni kitől bérli a lakást és jelentsd fel náluk! És, ha tudod jelezd az örökbeadó központnak is!
2016. febr. 19. 00:56
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd fel ha hallod hogy megy a cirkusz, aztán vedd fel ahogy téged fenyeget, aztán mindkettőt küldd el a rendőrségre, a börtönből nehezen fog bármit tenni veled.
2016. febr. 28. 16:24
 18/24 A kérdező kommentje:
Aki írta,hogy "korrupt rendőrt küldhetnek"A 112 őt szoktam hívni az központi,nem lehet gond.De mivel az anyuka meglát engem,főleg ha részeg"köcsögözik stb"Ha leállok vele veszekedni,magamat is minősítem.Próbálok okosan gondolkodni.
2016. márc. 7. 00:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Hiába a 112-t hívod, sajnos nem kicsi a korrupt rendőrök aránya. Az egész világon jelentős a korrupció, nem csak a rendórségen.
2016. márc. 12. 12:25
 20/24 anonim ***** válasza:
Azt értem hogy sok a korrupt rendőr de milyen korrupciónak az érdeke hogy egy részeg kattant kriptaszökevény a gyerekét bántalmazza?
2016. márc. 12. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!