Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Egy szomszéd rendszeresen...

Egy szomszéd rendszeresen veri a gyerekét, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 20:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Rendőrség pl. NANE
2016. febr. 7. 20:24
 2/24 anonim ***** válasza:
Nekem gyermekvédelmis mondta, hogy jelentsem (polg. hivatal szociális osztályán).
2016. febr. 7. 20:25
 3/24 A kérdező kommentje:
Egy szomszédnak van egy 12 éves szellemi fogyatékos kislánya, rendszeresen veri,többször lett rendőrségnek szólva,gyivinek stb.De én maradtam a slamasztikában.Mert rám gondolt az anyuka és minden csúnya szót kiabált nekem.Még ki se lehet nézni az ajtón mert leüvölti a fejemet.A 18 éves fia a felső ablakon jár haza egy héten tisztálkodni,Szörnyű ahogy élnek,de nem tudok mit tenni.Egyszer a gyerek megfogja tudni magát védeni,de lehet már késő lesz.A takarítónő felé nyúlt,a gyerek összekuporodott.Ez azt jelenti ,hogy bántják és fél.Franciában is volt egy eset,mikor egy apuka éveken át érdekesen fegyelmezte a gyerekét.Utoljára a mosógépbe zárta,és meg is halt.Ekkor borult ki a bili.A kislány gyújtott fel ruhaneműt amiért nagyon kikapott:(."Tudod mennyit kellet dolgozni ezért a ruháért?Ha Gábor hazajön ,agyon ver stb.".Iszonyat amit művel.
2016. febr. 7. 20:25
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Készíts hangfelvételt es minden létező helyen jelentsd fel őket!
2016. febr. 8. 08:12
 5/24 A kérdező kommentje:
Nagyon primitív egy nő.Aljasul letámadja az embert,ha kinézek azért ordít "ne leskelődj kö..ög stb".Legutóbb bekapcsoltam a riasztót,hogy eltakrodjon.
2016. febr. 8. 11:46
 6/24 anonim ***** válasza:
69%
Ha te ennyire tartasz tőle, akkor egy védtelen gyerek mennyire ki lehet szolgáltatva neki... Az ő érdekében én mindenképpen lépnék az ügyben.
2016. febr. 8. 12:29
 7/24 A kérdező kommentje:
Már lépetem.Sokszor kint volt a rendőrség,azok hamarabb lépnek mint a gyivi.Írtam a BRFK-nak is azok 2 hónap múlva kijöttek.Említette ha "elveszik tőle a gyereket,nekem régen rossz lesz"Ennek a nőnek lipóton a helye,Valami nyugdíjintézetbe köztisztviselő.De ordít állandóan és alkoholista.A férje otthagyta,külön életet él.Már feladom ,jóba van egy cigány családdal is.Egyszer rám uszította őket.A házban számvizsgáló vagyok,de ez már sok.Mikor felújították a házat 4hónapig,leüvöltötte 9 munkás fejét.Ez a nő egy elmebeteg.Ha ,megkeres elmondom neki:kihívom a rendőrséget.a mentőket stb.A baj az.hogy összeállt egy alkoholista férfival.Az nem fél verekedni sem.Felszereltem egy kamukamerát,amit már szóvá tett az anyuka."mirefel szerelek én fel kamerát".Ekkor bekapcsoltam a riasztót is éjjel fél 12 kor.Van itt élet.
2016. febr. 8. 18:37
 8/24 anonim ***** válasza:
Nem semmi..esetleg Te nem tudsz elkoltozni? Nehez lehet igy elni ilyen ember mellett! Ha mar mindenhova bejelentetted ennel tobbet szerintem nem igazan tehetsz :(
2016. febr. 8. 18:59
 9/24 A kérdező kommentje:
Én tulajdonos vagyok ő pedig bérlő.Valószínű kap valami pénzt a szellemi fogyatékos gyerek után,szerintem csak emiatt tartja a gyereket,nem szereti.A saját fia aki betöltötte a 18-at drogos.hol jóba vannak ,hol nem.A felső ablakon mászott be tisztálkodni."Az ö gyereke és senkinek semmi köze hozzá.hogy bemászik"majd kicsit sír.Egyszóval:beteg
2016. febr. 8. 20:02
 10/24 anonim válasza:
Azonnal szóljál, ha félsz tőle akkor kérd névtelenül,a rendőrségre a NANE-nak a polgármesteri hivatalnak, hozd nyilvánosságra, bűnösök vagyunk ha tudunk valamiről és hallgatunk.
2016. febr. 9. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!