Hogyan tudnék segiteni az elsős kisfiamnak hogy magabiztosabban olvasson?
Hahó!Most kezdtétek az új olvasókönyvet?Ne csodálkozz,tele van ismeretlen szavakkal,ráadásul már nem szótagolva vannak.Minden gyermek megtorpan,az enyém is.Mi is olvasgatunk,de nem nyúzom,hogy ne bizonytalanodjon el.
Dicsérd sokat,gyakoroljatok egy keveset,lesz ez jobb.:))
Ha eddig ment neki,akkor fog ezután is,sztem csak önbizalom kérdése.Mondom dícsérd sokat.
És a tanárai elit osztályt akarnak az meg kit érdekel??Csoda-e ha a gyermeked elbizonytalanodott,és nem érzi magát elég jónak?
Engem is nyúz a tanítónéni,hogy lehetne a fiam kitűnő,ha többet foglalkoznék vele...Pattogtassak vele labdát,mert akkor felmérésen tesiből is 5-öst kapna..Meg énekeltessem,hogy énekből is 5-ös lehessen.Francokat!!!
Minden nap ír a füzetébe,hogy túl szélesek a betűk,ferde a d betű,tudnál te szebben is,ha akarnál stb...
Azt mondtam erre a gyereknek,hogy azért megdobod neki az osztályátlagot a 100%-os országos felmérőiddel...
Mond meg a kisfiadnak,hogy úgy tökéletes ahogy van!!Ti így is szeretitek!!
Ne erőltess neki semmit, még nagyon kicsi, lehet ő méás tárgyból lesz jobb.
Az én fiam 3. osztályba jár.
Az olvasása, és a helyesírása nem a legjobb (jár hely. korrepetálásra), viszonz szeret szavalni, szerepelni. ezen kívül matekból term . ism-ből nagyon jó.
De azért itthon szokott esténként könyvet olvasni is.
előző
az ilyen elit iskolákat, ostályokat nem szeretem, miért kell már az ilyen kicsiket versenyeztetni?
de a tanárok is hülyék, ha így állnak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!