Szegeny gyerek gazdag suliban?
Az van, hogy a moriczba jarok, es es egy eleg jo suli, altalaban mindenki gazdag itt, de az osztalyban van egy ronda lany, aki szegeny, de meg idiota is. senkihez nem beszel, budos, ronda, es bekopi a gyerekeket ha puskaznak, es streber. ki akarjuk kuratni a sulibol.
Otletek?:)
Én sem bírom a nagyon elkényeztetett szarokat sem... A McDonal's kajákon nevelt hülyegyerekek stb...
Én egy 13 éves srác vagyok, van egy laptopom, egy 1005 W hangfalszett a gépemhez, most lesz egy LCD TVm és Nike meg Puma cuccokba járok, francia meg olasz parfümöket használok, és itt kimerült a feltétlen szükséges dolog nekem.
De érdekes, senkit nem nézek én le.
Nem kell annyira lenézni, de az előző Smiszenvesszonos válaszolónak van némi agya :D
De most ha büdös meg spicli, akkor megérdemli.
Senkinek nem kellenek wamzerek, főleg ha büdösek meg hülyék, mint a cigányok.
Szerintem próbáljátok ki, hogy valamelyikőtök csinál valamit és rákeni mindig, és a többiek meg tanúskodnak.
Sok figyelmeztető és egyéb után kibszák, mint macskát szrni...
Annyira szánalmas üres emberek vagytok, hogy az nem igaz. Az ilyenek is mint ti, rájönnek arra, hogy a pénz nem minden, és az egész életük egy felszínes semmi volt. Eléggé fogjátok magatokat szégyellni. Nem értem szegény csaj, hogyan bírja ennyi idióta gyökér között mint ti. Mellesleg meg mindenki azt vesz amit akar. Nehogy azt hidd, hogy a barátnőd olyan egyedi. Több millió olyan cipő van...
Ja és úgy mellékesen megjegyezném azt, hogy addig ne baszt*ss senkit, amíg nem tudsz helyesen írni.
Svájcba vette...Ennek örülök... Nekem meg Macintosh gépem van, MacBook Pro és magyar billentyűzet.
Tanulj meg írni, utána szidd a csajt.
A cipőt meg zabáljátok meg kettesben, ha ez is zavar titeket...
Egy cipő miatt összebalhézni...
Én deszkás cipőben járkálok és mindig ilyen sportos ruhába, és érdekes, van egy srác a suliba, aki mindig engem akar utánozni, csak ő neki zséje sincs, ezért megvesz vmi kínai cipőt, ami olyan mint az enyém, és azt hazudja hogy az apja, aki nem velük és olyan gazdag és vett neki egy olyan cipőt.
Ilyen a sok hülye színvonala.
Na Isten áldjon.
Atyaég!!!
13 éves vagy és ilyenken rágódzs te is..lehet a csaj pasija vagy mert kinézem már belőletek a "színvonalat"!!
Az Isten áldjon meg téged is......kisköcsög!
Milyen gyerekek vagytok ti, mert még azok vagytok!
Nem tudom, de ez borzalmas érzelmi világotok van. Örülj, hogy neked minden megadatik csak nehogy egyszer a földre huppanj.
Ugye tod hogy te egy kis gazdag apuciszemefénye vagy!
Inkább probalkozz haverkodni vele!
Lehet hogy a szépet is meglátod bne!
Hát igen. Abból, hogy valaki gazdag még nem következik, hogy értelmes is. Öszinte részvéte a szüleidnek. Hid el: az a lány sokkal többre fogja vinni az életben mint te. Mert neki muszáj lesz!!! Te meg nem tanulsz semit, nemvesznek fel sehova, élösködsz a szüleid pénzén és amikor meghalnak akkor te földönfutó leszel...
Arrol pedig, hogy menyire lehet jó ez a suli te magad nyilatkoztál, a p@rasztágoddal. Örülök, hogy nem oda jelentkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!