Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szegeny gyerek gazdag suliban?

Szegeny gyerek gazdag suliban?

Figyelt kérdés

Az van, hogy a moriczba jarok, es es egy eleg jo suli, altalaban mindenki gazdag itt, de az osztalyban van egy ronda lany, aki szegeny, de meg idiota is. senkihez nem beszel, budos, ronda, es bekopi a gyerekeket ha puskaznak, es streber. ki akarjuk kuratni a sulibol.

Otletek?:)

2010. márc. 25. 20:46
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
86%

Sz előbbi volt az A) verzió. A B) az, hogy kamukérdés és jót röhögsz a sok felpaprikázott válaszolón. Ehhez is gratulálni tudok csak, ha így van!

f/20

2010. márc. 27. 15:39
 12/55 anonim ***** válasza:
72%

Ja a "skacok" jelzot kikernem magamnak ugyanis szulo vagyok es nem a jatszo pajtasod.

Bar a mai "kolykok" nagy resze mar a tisztelet szot se ismeri...:(

a 4.valaszolo voltam

2010. márc. 27. 17:49
 13/55 A kérdező kommentje:
nem, apa is megdolgozik a penzeert, kolcson ad penzt embereknek, es kamattal kapja vissza.
2010. márc. 27. 18:48
 14/55 anonim ***** válasza:
90%
Bankár az apád vagy uzsorás? Az uzsorakamatot törvény bünteti-nehogy a sitten kössön ki az apád.....
2010. márc. 27. 20:52
 15/55 A kérdező kommentje:
nem uzsoras lol :) a kh-ban dolgozik:)
2010. márc. 27. 21:17
 16/55 anonim ***** válasza:
97%

Bankár? Én ezzel nem dicsekednék, majd ha nagy leszel, megérted, miért.

Én is ilyen osztályba jártam, elit gimnázium. Sose voltam osztályelső, és fürödtem is mindennap, de valahogy sose fogadtak be. Nem tudtam mi a trendi, és nem is érdekelt, megvolt a magam álomvilága, és ma sem vallom hogy egy húszezer forintos cipő jobb emberré tenne valakit. Minthogy ésszel sem jár.

Az öt- és tízéves osztálytalálkozónk azzal telt, hogy az elsőre mindenki hozta a kocsiját, fotót a házáról/ vállalkozásáról, feleséget, másod-és harmaddiplomát, baromira izzadságszagú volt az egész.

A másodikra zömmel mindenki feleséget, gyereket meg előléptetést hozott, izzadságszag maradt, meg gondolom kezdődő gyomorfekélyek és a háttérben adósságok:)

Sokszor bántott engem ez a dolog, de ma már nem érdekel. Szerintem jó ember vagyok, és boldog, van egy férjem akibe szerelmes vagyok, és két szép gyerekünk, meg egy házunk amit ki tudunk fizetni (remélem, eddig úgy tűnik:) ) Több meg nem kell.

A többiek meg szakadjanak meg, és stresszeljenek a következő találkozóra, hogy ki lesz most a kevéssé menő.

Remélem, az osztályotokba járó lány is erre a következtetésre jut előbb-utóbb.

Némi kártérítést azért ad, hogy magadfajtákra szoktam rásózni irreális árban levő márkás holmikat, és amikor anyukád leperkálja érte a pénzt, pontosan tudom, hogy kínai ez is, csak azért kerül ötször annyiba, mert ráírtak egy márkanevet, és neked hülyegyereknek ez fontos:)

2010. márc. 28. 13:05
 17/55 anonim ***** válasza:
97%

Egyébként meg azért ragaszkodtok ennyire a márkás cuccokhoz, mert belül üresek vagytok, és azt hiszitek, mindent a pénz határoz meg.

Pontosan az ilyen embereket mozgatják bábként a reklámok, amik diktálják, hogy épp mi a menő, miközben általában nem öltöztök jobban egy bohócnál, és még egy csomó pénzt is lenyúlnak tőletek.

Általában csak játszátok a fejeteket amiben nincs egy önálló gondolat.

Tényleg nem való közétek az a csaj.

Egyébként mitől szép egy mai tinilány? Az a tapasztalatom, hogy a legtöbb úgy néz ki mint egy fizetős k..va, amellett hogy nevetséges is. Már nem tudják jobban mutogatni a testüket az egyre kevesebb ruhában és egyre több sminkben, csakhogy legalább pár másodpercre érdekesek legyenek valakinek. Mert belső tartalom az ugye nem nagyon van.

Főleg a csípőnadrágból kibuggyanó háj nagyon trendi nálatok, ha jól figyeltem. Igazán ízléses.

2010. márc. 28. 13:11
 18/55 anonim ***** válasza:
97%

ATYAÉG!!!!

Nekem három lányom van és olyan iskolába járnak ahol a tanulók 90 %-a "gazdagabb" mint mi!Nem vagyunk szegények!De a felesleges luxuscikkek,a 15-20000 ft.-os trendy tornacipők,a méregdrága tinikozmetikumok stb.... nem hiányzik az életünkből!Nálunk a mosolygás a vidámság egy-egy gombóc fagyi a barátnőikkel ,sokkal tobbet jelent mint az előbb felsorolt dolgok!

CSAK szánni tudlak,hogy a szűleid így neveltek és ...és sajnállak..ha abban látod amegoldást,hogy "KITURNI "akarjátok!

Tegyük fel lehet sikerül és elmegy !!Akkor ki lesz a köetkező áldozatotok...az első szemüveges csaj??:O:S

Inkább segítsetek neki ,tudod lehet csak egy baráti szóra vágyik!!

2010. márc. 30. 12:00
 19/55 anonim ***** válasza:
97%
az előttem írók már leírták azt amit akartam szóval én nem írok külön osztást. de áruld el hány éves vagy? csak mert még 1 ovis is értelmesebb nálad...
2010. márc. 30. 12:13
 20/55 anonim válasza:
97%
Egyáltalán próbáltatok vele összebarátkozni? Nekem az osztály szerint a legcsúnyább gyerek a barátnőm. Kicsit furán öltözik és nem néz ki olyan jól, de a barátnőm és nagyon is rendes és jót lehet röhögni vele. Szerencse hogy én nem vagyok olyan hülye p*csa mint te és a haverjaid, akik első ránézésből megállapítják az ember személyiségét a ruhájából. Én mindig kiközösített voltam ez miatt, mert a kiközösítettekkel barátkoztam. És őszintén szólva nagy ívből leszarom a többi osztálytársamat. Attól hogy "büdös" és "ronda", attól még lehet hogy irtó jófej.
2010. márc. 30. 23:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!