Mi lehet ez? Sógornöm gyerekei ki nem, állhatják, az 1 éves kislányomat! Minden játékot elvesznek töle meg mondják. Hogy idegesiti öket! és nem is szeretik! Volt valaki hasonló helyzetbe?
Költözzetek nővéredékhez, hidd el, a kislány véleménye is megváltozik. :D
Borzasztó a stílusod. Neked hogy esne, ha a gyerekedet patkánynak neveznék?
De a költözés nem könnyű.
Én 15 éves vagyok és mamám tesójának nem rég született unokája. Én mindig nagyon várom hogy láthassam mert vicces meg aranyos. Én a kislánnyal és a sógornőddel ezt a dolgot megbeszélném. Áltlában azok a gyerekek egoisták, beképzeltek akiket valami olyan ért ami nagyon bántja őket. Üljetek le így hárman és kérdezd meg tőle hogy milyen dolog bántja őt.
Kedves kérdező. te vagy a felnőtt, neked kellene szeretettel és megértéssel fordulnod az unokahúgaid felé, és ha majd kiheverték a sérülést amit a költözés és annak körülményei okoztak, csak akkor várhatsz kedvező változást.
Ha te nem teszel ebbe a kapcsolatba semmit, csak gyűlölködést, akkor azt is fogod visszakapni, mégpedig kamatostul. A gyerekek már csak ilyenek. Nem ingyen bébiszitterek, és nem is helyes ki angyalkák. Csak azok tudnak kedvesek lenni, akik maguk is elég szeretetet és törődést kapnak.
A labda a te térfeleden pattog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!