31 hónapos egyke fiú nevelése, ti mit csinálnátok?
Hát én tutira nem hagynám pucéran körbepisilni a lakást... Egy két és fél évest még simán lefogok és felöltöztetem erővel, ha máshogy nem megy.
Nekem a nagyokat már vinni kell iskolába reggel, ha a fiatalúr nem öltözik, akkor beletuszkolom a kabátjába, a bőgést max 20 méter után abbahagyja. :)
Kicsit legyen a párod határozottabb, az nonszensz, hogy 3 naponta bírja csak kivinni a lakásból :O
kicsit számolni kellett, hogy akkor most o hány éves is. szoval 2.5 éves gyerekrol van szo, nehogy már a gyerek irányitson!! abszurd az egész torténet.
ettol fuggetlenul fenékre, kézre, szájra csapást semmiképp sem javaslok. szerintem csak rontana a helyzeten.
A határozottság hiánya lehet a kulcs nálatok.
Határozottság alatt NEM kiabálást értek, az pont az ellentéte. De a hangsúlyból - ami halk hangszínen is lehet - hallania kell, hogy nincs mese, nyugton kell maradnia. Ha nyugton marad, akkor pedig megdicsérni.
A gyerekek próbálgatják a határaikat és ha úgy érzik, hogy messzire elmehetnek, meg is teszik.
Bármire rácsapni felesleges, csak a gyerek is agresszív lesz tőle és ő is csapkodni fog.
Biztos találkoztál már olyan emberrel, aki higgadtan, de nagyon határozottan tudott utasítást adni úgy, hogy eszedbe se jutott megkérdőjelezni. A gyerekkel is így kell bánni.
Hidd el, ugyanekkora, hasonlóan hisztis pacákom van. És minden reggel felöltözünk.
Öledbe veszed, lefogod a karjait, másik kezeddel fel a nadrágot, vagy ráfekszel, vagy mittudomén, előbb utóbb rájönne, hogy te vagy a főnök, és nem tiltakozna ennyire. Így most ő diktál nektek.
A kajára nincs ötletem, a hasát szerencsére szereti.
Kezdetnek elkezdeném években számolni a korát.
Eddig nem nevelte senki ezt a gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!